Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Βόμβα Διώτη πριν από λίγο: Ναι, υπάρχουν ποινικές ευθύνες και για ΓΑΠ – Βενιζέλο – Παπαδήμο!

       Για να μην ξεχνιόμαστε! Με τους βουλευτές της ΧΑ συμπλήρωσε ο Πάνος Καμμένος τον απαραίτητο αριθμό βουλευτών, για να υποβάλει την πρόταση παραπομπής εκτός των Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλου και των Παπανδρέου και Παπαδήμο στην προανακριτική, γιατί κανένα δημοκρατικό, προοδευτικό ή αριστερό κόμμα του κοινοβουλίου ΔΕΝ το έκρινε σκόπιμο!
       Σιγή ιχθύος στα κανάλια για τις εξελίξεις στην προανακριτική. Η λαλίστατη μέχρι ενοχλητικού σημείου εμφανιζόμενη από τα ΜΜΕ κ Κωνσταντοπούλου, καλύπτει και καλύπτεται πίσω από τις εντάσεις και τα επεισόδια χωρίς να αποκαλύπτεται η ουσία!
       Μια καλή ομολογουμένως επικοινωνιακή τακτική για να πέσουν στα μαλακά τα πορίσματα κουκουλώματος που θα εξαχθούν από την προανακριτική επιτροπή!
       Ακόμα μια μη σοβαρή, συνωμοτική και γραφική ενέργεια του Πάνου Καμμένου που δικαιώνεται στην πράξη, παρά τους αργούς ρυθμούς και τους μηχανισμούς συγκάλυψης των κομματικών και μιντιακών ιερατείων.
       Εκεί στο αντιμνημονιακό χαμαιτυπείο της βουλής που αφήνει τους προδότες της συγκυβέρνησης να ξεσκίζουν τον λαό και την χώρα δεν παίρνουν χαμπάρι; Το ΚΚΕ ονειρεύεται ταξική επανάσταση! Κυνηγώντας τον ΣΥΡΙΖΑ που ακολουθεί κατά πόδας τακτικές αντιμνημονιακού Σαμαρά στην αντιπολίτευση!
       Πάνο κράτα καλά γιατί είσαστε μόνοι σας! Τα μιντιακά δεσμά δεν είναι ικανά να αντέξουν για πολύ ακόμα! Οι χλαπάτσες και τα μπαλώματα στο σάπιο σκαρί δακρύζουν σταγόνα σταγόνα θάλασσα, αλλά είναι βέβαιο πως ξαφνικά θα υποχωρήσουν και το σκάφος θα βυθιστεί αύτανδρο!
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:attikanea

Βόμβα Διώτη πριν από λίγο: Ναι, υπάρχουν ποινικές ευθύνες και για ΓΑΠ – Βενιζέλο – Παπαδήμο!

20130328-201032.jpg

Πριν από λίγο στην αρμόδια εξεταστική για την λίστα Λαγκάρντ, ο βασικός μάρτυρας κ. Διώτης εξαπέλυσε βόμβα η οποία έχει βαρύνουσα σημασία καθ’ ότι ο Διώτης είναι νομικός και όχι πολιτικός.


Ενώ λοιπόν η συζήτηση περιστρεφόταν στις “πολιτικές ευθύνες” των υπουργών που χειρίστηκαν την λίστα Λαγκάρντ, ο.. Β. Καπερνάρος ρώτησε τον Διώτη: - Εγώ δεν τα καταλαβαίνω αυτά περί “πολιτικών ευθυνών”, διότι είμαι νομικός. Επειδή κύριε Διώτη και εσείς είστε νομικός, σας ρωτώ ευθέως και απαντήστε μου βάσει της ιδιότητος σας και όχι της πολιτικής θέσης που κατείχατε: Έχουν ποινικές ευθύνες οι Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπαδήμος; Κοινώς, πρέπει να πάνε στο ειδικό δικαστήριο;

Και ο Διώτης απάντησε: “Ναι, έχουν ποινικές ευθύνες και οι τέσσερις!”
Να υπενθυμίσουμε ότι ο κύριος Διώτης εκτός από νομικός μα μακρά πείρα, ήταν και βασικό στέλεχος της κυβέρνησης Παπανδρέου.
Δεν ήταν “πολιτικός αντίπαλος”.





Πηγή     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ