Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΛ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Δελτίο Τύπου


Καυστικό Δελτίο Τύπου με πολύ ενδιαφέρον στο τέλος Μ. Α.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ


Δελτίο Τύπου
Ρόδος 23-03-2013


Θέμα: «Μάταια περίμεναν οι Δωδεκανήσιοι, την εξαγγελία για μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και στις τουριστικές επιχειρήσεις»

Τώρα πια, έχετε εμπεδώσει κι εσείς, ότι “δεν ξεχνάμε” και  “δεν μασάμε” και μαζί με εμάς και ο δωδεκανησιακός λαός, για τον «κατά συρροή» εμπαιγμό.
Αλλά επειδή τα γεγονότα κανείς δεν τα διαψεύδει, καλό είναι να ανατρέχουμε σε αυτά.
· Αμέσως μόλις πληροφορηθήκατε για την άφιξη του Πάνου Καμμένου στη Ρόδο, αλλά και για το προσυνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, προσπαθήσατε να σαμποτάρετε την όλη διοργάνωση, προχωρώντας σε αντι-προσυνέδριο και μάλιστα με την παρουσία του κ. Σαμαρά (οποία τιμή για τον ξεχασμένο μας τόπο!)…
· Βεβαίως, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες, όπως άκαρπη και αναποτελεσματική, είναι  η μίζερη και απάνθρωπη πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση την οποία εκφράζετε. Ισχυριζόμενη πάντα, ότι… σώζει την πατρίδα!
· Κανείς δεν σας δίδαξε, ότι πατρίδα σημαίνει άνθρωποι, σημαίνει ακρίτες, σημαίνει ιστορία, πολιτισμός και αξίες. Εξαφανίζετε κάθε έλληνα, που ζει στον τόπο αυτό! Καταδικάζετε την κοινωνία, διώχνετε τους νέους στο εξωτερικό, βάζετε λουκέτα στις επιχειρήσεις, στέλνετε ανθρώπους σε αυτοκτονία, σκορπίζετε ανεργία, κατάθλιψη, πόνο και θάνατο παντού! Και όσο για την ανάπτυξη; όνειρο εαρινής νυκτός!
·  Όλες τις προηγούμενες ημέρες, εξαπατούσατε τα τοπικά ΜΜΕ διαρρέοντας την – δήθεν - άφιξη του κ. Σαμαρά! Και τώρα, ισχυρίζεστε, ότι ο κ. Σαμαράς δεν ήρθε, λόγω των γεγονότων στην Κύπρο! Όλοι γνωρίζαμε όμως, ότι σύμφωνα με προηγούμενη επίσημη ανακοίνωση, ο πρωθυπουργός, είχε προγραμματισμένο ταξίδι και συναντήσεις στη Φινλανδία και όχι στη Ρόδο! Γιατί λοιπόν, τόσο ψέμα; Γιατί τόσο προκατασκευασμένη δημιουργία εντυπώσεων; Προφανώς για να προσελκύσετε κόσμο! Η στάση σας, σαφώς και θυμίζει «φθηνό περιοδικό με δωράκια, στα μανταλάκια»!
·   Παρ’ όλα αυτά, έχουμε και την αγωνία ως πατριώτες, να ακούσουμε ότι οι ομοϊδεάτες σας επισκέπτες εξ’ Αθηνών, θα εξήγγελλαν στις παραγωγικές τάξεις, τη μείωση του ΦΠΑ στις τουριστικές επιχειρήσεις και στην εστίαση, ενώ θα έκαναν λόγο και για την πολυσυζητημένη 14η Περιφέρεια…
· Βεβαίως, αγαπητοί σύντροφοι της ΝΟΔΕ περιμένουμε και την απάντησή σας. Με τις έξυπνες ατάκες – έτσι – για να περνά η ώρα. Γιατί η ευρηματικότητα, η εξυπνάδα και η δημιουργία σας, είναι ιστορική στα δελτία τύπου σας: κάθε φορά, ένα δελτίο τύπου, γεμάτο ατάκες και χαριτωμενιές!
Υ.Γ. 1ο – Τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια σας, διαδίδουν ότι ο κ. Σαμαράς, έσωσε την Κύπρο. Αλήθεια, την Ελλάδα πότε θα την σώσει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ