Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ώρα για «φιέστα»

Αύριο (Σάββατο 2/3/13)  ο αγώνας ΑΕΛ - Δόξα Καρδάμαινας με φιέστα και απονομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο. 
Το βράδυ της ίδιας μέρας στο Λιμάνι γλέντι στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:giafkasports.gr

Ώρα για «φιέστα»


Επιτέλους ήρθε η ώρα της απονομής για την Α.Ε Λέρου. Οι φετινοί πρωταθλητές της Β' κατηγορίας του Ομίλου νήσων υποδέχονται αύριο στις 14:00 την Δόξα Καρδάμαινας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και θέλουν να πανηγυρίσουν με τον καλύτερο τρόπο την άνοδο τους στην Α' κατηγορία.
Η ομάδα του Μιχάλη Τσάτσου (ο οποίος θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στην διάθεση του) δίνει ραντεβού με την ιστορία και το κλίμα στην Λέρο αναμένεται να είναι πανηγυρικό, αφού μετά τον αγώνα το γλέντι θα συνεχιστεί και στην χοροεσπερίδα που διοργανώνει η ομάδα.
Απ' την άλλη πλευρά αύριο ολοκληρώνεται και η χρονιά για την Δόξα Καρδάμαινας, με θετικό πρόσιμο τόσο σε αγωνιστικό όσο και σε διοικητικό επίπεδο και η ομάδα του Κώστα Καραναστάση μπορεί να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον.
Απ' το αυριανό παιχνίδι θα απουσιάσουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Κουρζής Α., Τάλλαρος Σ., Τάλλαρος Α. και Τσιτσιλιάγκος όπως και ο τρυματίας Πης.

Διαιτητής ο Βουλγαράκης

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Βουλγαράκης με βοηθούς τους Μανταρτζή και Μαυρουδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ