Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ






Του
Λευτέρη Γκίνη

Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Καλημέρα σε όλους τους φίλους αναγνώστες.
Χθες 2/9/2012 έπεσε στην αντίληψή μου ένα VIDEO (σχετικά μικρό) το οποίο αναφέρεται με πολύ λίγα λόγια στην παγκοσμιοποίηση (εμμέσως) αλλά και στα κέντρα ελέγχου της.
Εδώ θα πρέπει να ομολογήσω ότι δεν έχω την δυνατότητα να ελέγξω την ακρίβεια των αναφερομένων, αλλά δεν νομίζω και κάποιος άλλος να έχει τέτοια δυνατότητα, παρ’ όλα αυτά όμως είμαστε όλοι σε θέση να διαβάζουμε και να κρίνουμε (εκ των αποτελεσμάτων) την ύπαρξη ή μη όλων αυτών που θα μεταφέρω στην περιγραφή μου.
Πολλοί (αν όχι και όλοι) είμαστε αυτοί που αναφερόμαστε στην παγκοσμιοποίηση σαν κάτι αόριστο που όμως καθορίζει την επόμενη ημέρα μας όπως και την κάθε στιγμή μας, χωρίς βέβαια να ερωτώμεθα περί τούτου και χωρίς να λαμβάνεται υπ’ όψιν το Δημοκρατικό μας δικαίωμα να αποφασίζουμε οι ίδιοι για τον τρόπο ζωής μας.
Σήμερα λοιπόν με την βοήθεια του Deffence.net και των στοιχείων που μας δίνει αυτό το σύντομο VIDEO θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τα γεγονότα της παγκοσμιοποίησης (έτσι όπως οι εμπνευστές τους τα θέλουν) καθώς επίσης και θα συνδέσουμε αυτά τα γεγονότα με μία ομολογία ενός Ελβετού τραπεζίτη στις τελευταίες ημέρες της ζωής του την οποία έδωσε σε έναν Ρώσο δημοσιογράφο.
Μεταφρασμένο το κείμενο θα το βρείτε αναρτημένο:
Αρχίζουμε λοιπόν την αναφορά μας στο πρώτο από τα τρία κέντρα ελέγχου του πλανήτη μας.
City of London:
Είναι μία πόλη μέσα στην πόλη του Λονδίνου η οποία «έγινε κυρίαρχη πολιτεία από το 1693 όταν ο Βασιλιά William III, ιδιωτικοποίησε και παρέδωσε την τράπεζα της Αγγλίας στους τραπεζίτες», το φαινόμενο αυτό το συναντούμε και στην χώρα μας για κάποιο λόγο.
«Το 1815 ο κ. Nathan Rothschild συντρίβοντας το Αγγλικό χρηματιστήριο, και χρησιμοποιώντας διάφορα άνομα κόλπα (κομπίνες) ανέλαβε τον έλεγχο της τράπεζας της Αγγλίας».
Όπως λοιπόν μαθαίνουμε από αυτό το VIDEO η τράπεζα της Αγγλίας μόνον τράπεζα των συμφερόντων της Αγγλίας δεν είναι.
Με αυτό λοιπόν τον τρόπο το City του Λονδίνου γίνεται πόλη – κράτος και ταυτόχρονα γίνεται και το Παγκόσμιο οικονομικό κέντρο εξουσίας.
Στο ίδιο μέρος (γεωγραφικά) στεγάζεται εκτός από την τράπεζα της Αγγλίας και το Lloyds of London, το χρηματιστήριο του Λονδίνου, ΟΛΕΣ οι Αγγλικές τράπεζες, τα γραφεία 385 ξένων τραπεζών, καθώς και τα γραφεία70 Αμερικανικών τραπεζών, επιπλέον δε στεγάζει τα γραφεία της εφημερίδας Fleet Street και άλλων εκδοτικών μονοπωλίων.
Έχει δικά της δικαστήρια, δικούς της νόμους, δική της σημαία, και την δική της αστυνομία. Δεν ανήκει στο ευρύτερο Λονδίνο ά την Αγγλία ή την Βρετανική κοινοπολιτεία, δεν πληρώνει φόρους.
Είναι δε και το κέντρο (αρχηγείο) για τον παγκόσμιο Αγγλικό Ελευθεροτεκτονισμό (το τελευταίο σημειώστε το, θα το συναντήσουμε λίγο πιο κάτω), είναι δε και το αρχηγείο του παγκόσμιου καρτέλ χρημάτων, γνωστό σαν «το Στέμμα», αντίθετα λοιπόν με ότι πιστεύεται «Το Στέμμα» δεν είναι η Βασιλική οικογένεια ή ο Βρετανός μονάρχης, αλλά η ιδιωτική πόλης – κράτος το City του Λονδίνου (το οποίο είναι όπως είπαμε και πιο πάνω το αρχηγείο του παγκόσμιου Ελευθεροτεκτονισμού).
Το ίδιο VIDEO μας ενημερώνει ότι «έχει ένα συμβούλιο 12 μελών, μέσω του οποίου κυβερνούν την επιχείρηση υπό την επίβλεψη του Δημάρχου και ο οποίος αποκαλείται ο Λόρδος Δήμαρχος «Lord Mayor”, αυτός λοιπόν και το 12μελές υπηρετούν ως εγγυητές ή αντιπρόσωποι οι οποίοι εκπροσωπούν τις 13 πλέον ισχυρές και πλούσιες οικογένειες του πλανήτη.
Οι οικογένειες που διακρίνονται μέσα στις 13 είναι τέσσερις:
Α) Rothschild
Β) Warburg
Γ) Oppenheimer (εδώ θα προσπαθούσα να διακρίνω την σχέση αυτού του ονόματος με το άλλο ίδιο όνομα στην Αμερική και την σχέση του με την ατομική βόμβα και την – χωρίς δισταγμό – χρήση της στην Ιαπωνία ΜΟΝΟΝ και όχι πουθενά αλλού όπου θα ήταν και απόλυτα ίσως δικαιολογημένη).
Δ) Schiff
Αυτές λοιπόν και οι απόγονοί τους είναι που διοικούν  «Το Στέμμα» του Λονδίνου.
Η επιχείρηση αυτή κατέχει τους τίτλους γης όλων των αποικιών (και ίσως όχι μόνον, αν κρίνουμε από την προσπάθειά τους να αποκτήσουν τους τίτλους γης της Ελλάδας) παγκόσμια όπως του Καναδά της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.
Το Βρετανικό κοινοβούλιο και ο Βρετανός πρωθυπουργός υπηρετούν την εταιρία σαν «βιτρίνα» την κρυφή δύναμη των οικογενειών που κυβερνούν τον πλανήτη.

Μέχρι αυτή την στιγμή ελπίζω να έχετε συγκλονιστεί αρκετά με αυτά τα γεγονότα δείτε τους εαυτούς σας (μας) στο παγκόσμιο αυτό σκηνικό (το οποίο είναι πολύ παλαιό), κρίνετε με πολύ προσοχή την σπουδή ορισμένων κύκλων εδώ στην Ελλάδα που θέλουν να βγάλουν με το ζόρι την Θρησκεία μας από την κοινωνία, κρίνετε με πολύ προσοχή την επιμονή του Κίσινγκερ (Αμερικανό-Εβραίος ελευθεροτέκτονας, υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ την δεκαετία 60-70) «Για να ησυχάσουμε από τους Έλληνες – οι οποίοι αποτελούν εμπόδιο στα σχέδιά μας στην Βαλκανική και γενικότερα στην μεσόγειο – πρέπει να ξεριζώσουμε από την κουλτούρα τους την ιστορία τους και την Θρησκεία τους».
Πρέπει να σκεφτούμε την θέση μας στις μέρες σκοταδισμού που έρχονται, είτε γιατί οι πολιτικοί μας άρχοντες είναι ΗΛΙΘΙΟΙ, είτε γιατί είναι Ελευθεροτέκτονες υπάλληλοι της εταιρίας «Το Στέμμα». 
Η δεύτερη πόλις κράτος ιδρύθηκε επισήμως το 1982 στην Αμερική στην καρδιά της Ουάσιγκτον με το όνομα «Περιφέρεια της Columbia».
Είναι τοποθετημένη σε έκταση 10 τετραγωνικών μιλίων, η περιφέρεια αυτή έχει επίσης το δικό της ανεξάρτητο σύνταγμα και την δική της ανεξάρτητη σημαία.
Έχει δε σαν σύμβολο στο κέντρο της γεωγραφικής της έκτασης τον γνωστό οβελίσκο (μία πολύ υψηλή κολώνα η οποία καταλήγει σε μία μύτη.
Το σύνταγμα της περιφέρειας της Columbia λειτουργεί παρόμοια με τον Ρωμαϊκό τυραννικό νόμο, γνωστό ως Lex Fori. Ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με το σύνταγμα των ΗΠΑ.
Όταν το Κογκρέσο πέρασε τον νόμο 1871 (act 1871) δημιούργησε μία ξεχωριστή εταιρική κυβέρνηση για την περιφέρεια της Columbia.
Ουσιαστικά η προδοτική αυτή πράξη επέτρεψε στην περιφέρεια της Columbia να δρα ως εταιρία ανεξάρτητα του συντάγματος των ΗΠΑ και των συμφερόντων των Αμερικανών πολιτών.
Η τρίτη πόλης – κράτος είναι το Βατικανό, γι αυτό τον τόπο δεν νομίζω ότι χρειάζονται πολλά λόγια όλοι μας γνωρίζουμε την δύναμη που έχει αλλά και το ότι είναι πόλης – κράτος από αρχαιοτάτων ετών.
Εκείνο που δεν γνωρίζουμε όμως είναι ότι συμμετέχει στην τριάδα των πόλεων – κρατών οι οποίες κυβερνούν τον κόσμο, ο ρόλος της είναι η διαχείριση του ανθρώπινου παράγοντα παγκοσμίως (δια μέσου της Θρησκείας).
Αυτές λοιπόν οι τρείς πόλεις κράτη αν και γεωγραφικά αποκομμένες αποτελούν μία ενιαία αυτοκρατορία με το όνομα «Η Αυτοκρατορία της πόλης» “Empire of the City”.    
Η σημαία της περιφέρειας της Columbia έχει δύο πολύ φαρδιές κόκκινες γραμμές στο κάτω μέρος και στο άνω μέρος έχει τρία κόκκινα άστρα τα οποία συμβολίζουν τις τρείς πόλεις – κράτη που έχουμε προαναφέρει και τα οποία μετέχουν στην αυτοκρατορία.
Αυτή λοιπόν η αυτοκρατορία ελέγχει τον πλανήτη οικονομικά μέσω της πόλης του Λονδίνου, στρατιωτικά μέσω της περιφέρειας της Columbia, και πνευματικά μέσω του Βατικανού.
Όμως αυτή η αυτοκρατορία έχει μία ακόμα ανάγκη την αποθήκευση του πλούτου της (των χρημάτων της, του χρυσού της) και με τρόπο τέτοιο που να μην ελέγχεται ποτέ και από κανέναν.
Στο σημείο αυτό έρχεται η ομολογία του Ελβετού τραπεζίτη (η οποία δόθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης Ρώσου δημοσιογράφου στην Μόσχα) να μας επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Πακτωλός χρημάτων για να πραγματοποιήσει η αυτοκρατορία τις αποφάσεις της.
Διαχείριση παντελώς αφανής, εδώ θα πρέπει να φέρουμε στην μνήμη μας κάποια πολύ γνωστά μας πρόσωπα της παγκόσμια πολιτικής σκηνής.
Γιάσερ Αραφάτ, Τάσος Παπαδόπουλος, Φιντέλ Κάστρο, Ούγκο Τσάβες, και πολλά άλλα όπως η απότομη και ξαφνική αποχώρηση του Κώστα Καραμανλή ο οποίος χώθηκε στο καβούκι του και δεν μιλεί ανθρώπου, αλλά και πολλά άλλα ονόματα.
Ας ρίξουμε όμως και ένα βλέμμα στην προσπάθεια δημιουργίας ΕΟΖ στην Ελλάδα και να δούμε την σχέση τους με τα σχέδια των Κινέζων για την δημιουργία του μεγαλύτερου διαμετακομιστικού εμπορικού λιμανιού της Ευρώπης.
Ας είναι λοιπόν αυτό το κείμενο σημείο αναφοράς και πληροφόρησης για κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα που θέλει να γνωρίζει τι γίνεται γύρω τους σε παγκόσμιο πολιτικό επίπεδο, και πως αυτό επηρεάζει την καθημερινότητά μας.
Βλέπουμε λοιπόν και κατανοούμε την δράση της εταιρίας «το Στέμμα», την σημασία και τον ρόλο του “City of London”, αλλά και τον ρόλο που διαδραματίζει το Βατικανό στην εφαρμογή της παγκοσμιοποίησης, στην δημιουργία μιάς μεγάλης παγκόσμιας διακυβέρνησης από τους Rothschild με εργαλεία, τις πιο πάνω ΕΟΖ στο Λονδίνο, στην Αμερική (Κολούμπια), στην Ιταλία το Βατικανό, αλλά και τον καταλυτικό ρόλο που διαδραματίζουν οι τράπεζες της Ελβετίας.
Οπότε φίλοι αναγνώστες θα πρέπει να λαμβάνουμε περισσότερο σοβαρά την θέση που ευαγγελίζεται ο κύριο ΓΑΠ για παγκόσμια διακυβέρνηση.         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ