Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

The game is over. Προσυπέγραψε και ο ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο.

       Όχι φίλε Χασάπη! Το παιχνίδι όχι μόνο δεν τελείωσε αλλά ούτε καν άρχισε με τον Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ!
       Διάβασα μερικά σχόλια και απόρησα με μερικούς που έπεσαν από τα σύννεφα και δεν το περίμεναν.
       Από αυτό εδώ το blog είχα μυριστεί τον αντιμνημονιακό Σαμαρά και του τα είχα χώσει (τα γραπτά με ημερομηνία μένουν!) πριν κάνει τη μεγάλη και θεαματική τούμπα.
       Λίγο πριν από τις εκλογές ελαφρά, και αμέσως μετά με όσο πιο πολύ σαφήνεια μπορούσα, έγραφα για το ΣΥΡΙΖΑ και το ρόλο που θα παίξει! Αλά ακόμα το πάει γλυκά! Είναι σε μια φάση αντίστοιχη του Ζάπειου Χ της ΝΔ! Αλλά φαίνεται από μακριά.
       Δεν τον ρίχνει τον Αντώνη ο Αλέξης. Ούτε ο Αντώνης έριξε τον ΓΑΠ.
       Έπεσαν μόνοι τους! Και όταν σημάνει η ώρα, ο επόμενος με αντιμνημονιακό προσωπείο που είναι έτοιμος, μπροστά στο τεράστιο προσχεδιασμένο αδιέξοδο (δυο τρεις μέρες βουίζουν τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο, συσκέψεις επί συσκέψεων και καμιά 200 δημοσιογράφους από ξένα κανάλια για σκηνικό) ο μεγάλος και δικαιωμένος αρχηγός της αντιπολίτευσης (εως τότε μαύρο πρόβατο των εταίρων) κάνει την τούμπα για να σωθεί η Ευρώπη, η Ελλάδα και το σύμπαν ολόκληρο, κάτω από τις επευφημίες των εταίρων που ανακαλύπτουν τη σοβαρότητα του μεγάλου ηγέτη που βγήκε μέσα από την κορύφωση της κρίσης, για να συνεχίσει το μνημόνιο!!!!
       Γιατί ο Τσίπρας μπορεί (νομίζουν ) να το πάει το μνημόνιο. Εκείνο που δεν μπορεί είναι τις αποκρατικοποιήσεις και το ξεπούλημα! Γι αυτό υπομονή! Θα το κάνει με χίλιους δυο τρόπους (με νύχια και με δόντια) ο Αντωνάκης και μετά ο επόμενος!
       Τότε θα δούμε ποιος θα πάρει το δακτυλίδι για να αποτελέσει τον άλλο πόλο στο δίπολο του εγκλωβισμού, που θα ετοιμάσουν τα ΜΜΕ για να είναι έτοιμος και αυτός όποτε χρειαστεί.
       Γιατί δεν ξέρω αν σας το είπανε (εγώ σας το είπα πολλές φορές) είμαστε ηλίθιοι ! Νομίζουμε ότι οι επιλογές μας είναι δικές μας! Ναι εμείς πήγαμε το ΣΥΡΙΖΑ από 4% στο 30% . Εμείς πήγαμε την Χ.Α. από το πουθενά στο 12%. Εμείς βγάλαμε τον Παπαδήμο με 80% δημοτικότητα ΠΡΙΝ πάει στο μαξίμου! Όλα εμείς!!!
       Και αφού στην Δημοκρατία ο λαός ευθύνεται για τις επιλογές του, ΕΜΕΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ !!!!
       Ακόμα υπάρχουν ΝΔ κράτες που περιμένουν την ανάπτυξη του Σαμαρά!!!!! Ε δεν θα υπάρχουν ΣΥΡΙΖΑίοι που περιμένουν την κατάργηση του μνημονίου;
Έλεος!
Μάκης Αρμενιάκος  

πηγή:olympia.gr
The game is over. Προσυπέγραψε και ο ΣΥΡΙΖΑ το μνημόνιο.
newego_LARGE_t_420_54155459  Προφητικά ο κ. Βενιζέλος, κατά την ομιλία του στη Βουλή προ ημερών, είπε, απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα, να μην κάνει και πολύ παρέα με Σόϊμπλε κ.λ.π. γιατί σε λίγο θα τον βάλουν να υπογράψει και αυτός δήλωση περί εφαρμογής των μνημονίων. Ήταν άραγε
 προφήτης ή κάτι γνώριζε;

Σήμερα λοιπόν, λίγες ημέρες μετά από εκείνη την αποστροφή του κ. Βενιζέλου, ο κ. Τσίπρας, από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται, έκανε δήλωση υποταγής στα μνημόνια και στα κελεύσματα των δανειστών και μάλιστα η δήλωση αυτή έγινε δημόσια στο παγκόσμιο ακροατήριο. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «δεν πρόκειται να σχίσει την δανειακή σύμβαση», καθώς και ότι «δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την ΕΕ και το ευρώ». Δηλαδή δήλωσε πίστη στους εξοντωτικούς για το λαό όρους εφαρμογής των μνημονίων που περιέχονται στη δανειακή σύμβαση. Στους όρους που παραχωρούν την Εθνική Κυριαρχία και άρουν την ασυλία της ελληνικής δημόσιας περιουσίας από τις κατασχέσεις των δανειστών. Από σήμερα λοιπόν έχουμε πλήρη προσχώρηση και του ΣΥΡΙΖΑ στα μνημόνια. The game is over.
Πέτρος Χασάπης

1 σχόλιο:

maria iovinska είπε...

Αν είσαι άνεργος με ένα μέλλον αβέβαιο
Αν είσαι "υψηλά αμοιβόμενος" με 592 ευρώ
Αν είσαι φοιτητής (εν δυνάμει άνεργος πτυχιούχος)
Αν είσαι αγρότης και τα προιόντα σου σαπίζουν στα χωράφια
Αν είσαι επαγγελματίας και σου....
καταργούν τις κατώτατες αμοιβές

Αν είσαι μικρομεσαίος επιχειρηματίας και "τρέχεις" να γλιτώσεις απ'το ΙΚΑ και την εφορία
Αν είσαι δανειολήπτης και βλέπεις στον ύπνο σου την τράπεζα
Αν είσαι δημόσιος υπάλληλος ή συνταξιούχος και αποχαιρέτησες το 13ο και 14ο μισθό
Αν είσαι ιδιωτικός υπάλληλος και κάθε μέρα αγωνιάς για τη δουλειά σου
Αν είσαι γονιός που νοιάζεσαι για το μέλλον των παιδιών σου

Αν θεωρείς ότι η Ελλάδα μας ανήκει και δεν τους ανήκει
Αν είσαι Έλληνας και αγαπάς την Ελλάδα
Ξυπναμε πατριωτες,για τα παιδια μας για την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ