Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Επίσκεψη στην Λέρο της Βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη

Επίσκεψη στην Λέρο της Βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκας Ιατρίδη
       Από εχθές το μεσημέρι βρίσκετε στο νησί μας η κ Μίκα Ιατρίδη που κατέφθασε με πτήση από Αθήνα.
       Η κ Ιατρίδη στην διάρκεια της παραμονής της γύρισε στα καταστήματα του νησιού μας, συνοδευόμενη από συνεργάτες και φίλους και ήρθε σε επαφή και συνομίλησε με  κόσμο, τυγχάνοντας θερμής υποδοχής, πράγμα που τόνισε και στη συγκέντρωση με στελέχη και φίλους της ΝΔ, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Λακκί σε γνωστό ξενοδοχείο.
      Η κ Ιατρίδη ενημέρωσε τους παριστάμενους στην συγκέντρωση για τις παρεμβάσεις  που έχει κάνει με επερωτήσεις της στη βουλή και θέτοντας αιτήματα που αφορούν τόσο το νομό μας όσο και  το νησί μας στους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες.
      Ακόμα η κ Ιατρίδη αναφέρθηκε στο θέμα του μειωμένου συντελεστή Φ.Π.Α., τη συγκοινωνία, το θέμα της υγείας και σε θέματα αναπτυξιακής πολιτικής για την τόνωση της τοπικής αγοράς ενώ σχολίασε την απόφαση του υπουργείου εσωτερικών που έχρισε ως έδρα της περιφέρειας  μας τη Σύρο και τις αρνητικές επιπτώσεις από αυτή την ενέργεια για την επίλυση των προβλημάτων των νησιών μας.
       Τέλος αφού ευχαρίστησε για άλλη μια φορά για την θερμή υποδοχή δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε αυτή την δύσκολη για τη χώρα χρονική στιγμή την υπεύθυνη στάση της ΝΔ και του Α. Σαμαρα, και τις νέες προτάσεις για την οικονομία και την ανάπτυξη για έξοδο από την κρίση, που θα εξαγγείλει ο πρόεδρος του κόμματος μετά τις γιορτές.
       Η κ Ιατρίδη θα αναχωρήσει αύριο για σύντομη επίσκεψη στην Κάλυμνο με τελικό προορισμό την Ρόδο.
Μάκης Αρμενιάκος 


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ