Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

        Το σχόλιο με το οποίο ξεκινάει το άρθρο είναι του ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ από όπου πήρα το θέμα και δεν εκφράζει εμένα και το blog antilogoi. θα μπορούσε να αφαιρεθεί αλλά απόφαση μου είναι να μην αλλοιώνονται τα θέματα και να αναδημοσιεύονται όπως ακριβώς αναρτήθηκαν από την πηγή προέλευσης που πάντα αναφέρεται και συνοδεύεται από link που οδηγεί στη συγκεκριμένη διεύθυνση.
       Βεβαίως πολλές φορές σχολιάζονται στην αρχή η στο τέλος κάθε ανάρτησης ενυπόγραφα και χωρίς να αλλοιώνεται στο παραμικρό το κομμάτι που αντιγράφεται.
Μάκης Αρμενιάκος

ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ


Anti-ntp: Εντάξει όλα αυτά... Πως γινεται να βάλει λουκέτο κατι που δουλεύει "χωρίς" χρήματα... Λέεεμε εμεις τωρα...
«Το Χαμόγελο του Παιδιού».... Το Χαμόγελο του δικού μας παιδιού....Χρειάζεται σήμερα παρά ποτέ τη βοήθεια μας!Χρειαζόμαστε τα σπίτια μαςΧρειαζόμαστε τα ασθενοφόρα για τα παιδιά και τα νεογνάΧρειαζόμαστε το AMBER ALERT Χρειαζόμαστε την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS1056Χρειαζόμαστε τις.....ομάδες δημιουργικής απασχόλησης στα νοσοκομεία παίδων..
Χρειαζόμαστε τις δωρεάν υπηρεσίες του Χαμόγελου για κάθε παιδί, γονιό, εκπαιδευτικό Για να γίνονται όλα αυτά πραγματικότητα.... Χρειαζόμαστε ανθρώπους που με επαγγελματισμό και αστείρευτη διάθεση δουλεύουν νύχτα-μέρα για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή για όλα τα παιδιά! Τι από τα παραπάνω μπορούμε να κόψουμε; Στη φετινή Γενική Συνέλευση του Χαμόγελου του Παιδιού αποφασίστηκε να μην κόψουμε τίποτα. Σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει μόλις 1,5 μήνα «ζωής». Παρά τη δεινή οικονομική κατάσταση του Χαμόγελου και τη γενικότερη δύσκολη κοινωνικο οικονομική περίοδο που διανύουμε, συνεχίζουμε δυναμικά.
Από σήμερα ξεκινάει, σε πανελλήνια κλίμακα, εκστρατεία ενημέρωσης, συμμετοχής και εξεύρεσης πόρων για «Το Χαμόγελο του Παιδιού».... για Το Χαμόγελο του δικού μας παιδιού! Καλέστε στο 14545 από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,27 ευρώ ανά κλήση και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE, VODAFONE, WIND), με χρέωση 2,46 ευρώ ανά κλήση Στείλετε SMS στο 54020 τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO από κινητό τηλέφωνο (COSMOTE, VODAFONE, WIND) χρέωση 2,46 ευρώ ανά SMS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ