Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Περίεργη η σημερινή συνάντηση Παπανδρέου – Soros στη Βουλ

       Οι αγορές, οι τοκογλύφοι κερδοσκόποι και όλοι οι όροι που χρησιμοποιούνται από τα ΜΜΕ για να κρύψουν τα αληθινά πρόσωπα που και όνομα έχουν και τεράστιες ευθύνες για την οικονομική καταστροφή που προκαλούν σε χώρες με τεράστιο ανθρωπιστικό κόστος για τους πολίτες τους.
       Ο κ Σόρος από τα αφεντικά του ΓΑΠ που στο παρασκήνιο έδωσε τις εντολές για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ και στο προσκήνιο συναντάται μαζί του ως αναγνωρισμένος επενδυτής που ήρθε για να δρομολογήσει τις λεπτομέρειες για την καταλήστευση της λείας του.
       Όμως μην ξεγελιέστε, ο αληθινό στόχος δεν είναι το χρήμα. Έχουν τόσο χρήμα όσο δεν μπορούν να κουμαντάρουν.  Με το χρήμα έχουν υποδουλώσει οικονομικά όλο τον κόσμο και τώρα μέσα από την επίθεση φτώχειας που θα εξαπλωθεί γρήγορα σε όλον τον κόσμο θα επιχειρήσουν την ολοκληρωτική υποδούλωση των ανθρώπων και τον πλήρη έλεγχο τους όπως προβλέπουν τα φιλόδοξα και σε μεγάλο βαθμό ώριμα πλέον σχέδια τους.
       Τα ιδρύματα, οι δεξαμενές σκέψεις οι λέσχες, οι ΜΚΟ και ένα παγκόσμιο σύστημα διαπλοκής από ΜΜΕ, πολιτικούς και επιχειρηματίες λειτουργούν άψογα κάτω από το αόρατο πέπλο της πλασματικής δημοκρατίας που οδηγεί τις εξελίξεις χωρίς να επηρεάζονται από την θέληση και την βούληση των λαών.
       Η ιστορία έχει αποδείξει ότι οι δουλείες επιβάλλονται σε αυτούς που είναι έτοιμοι να τις αποδεχθούν.
       Οι πολιτικοί μας σκλαβώθηκαν μπροστά στο φόβο για τις συνέπειες της πολιτικής του καριέρας και δέχθηκαν την κομματική πειθαρχία! 
       Συνταγματικότητα, Εντιμότητα, ειλικρίνεια, ηθική και εθνικά δίκαια αντί για αυθόρμητες αντιδράσεις μπήκαν στη ζυγαριά της σκοπιμότητας.
       Γιαυτό υποδουλώθηκαν και απαξιώθηκαν.
       Οι ανάγκες μας και οι υποχρεώσεις μας είναι τα βαρίδια μας απέναντι στη στάση μας στα πράγματα.
       Ο ατομισμός και το προσωπικό συμφέρων μας έμαθαν να ελισσόμαστε με τον τρόπο που αυτοί ήθελαν για τα δικά τους συμφέροντα και μας εξαγόραζαν με όσα όλοι δικαιούμαστε αλλά έπαιρναν μόνο οι δικοί μας.
       Σήμερα ο αγώνας για επιβίωση θέτει επιτακτικά το ερώτημα. Θα συνεχίσουμε να αδιαφορούμε για όσα συμβαίνουν και να κοιτάμε τον εαυτό μας και στα όσα μόνοι μας μπορέσουμε να πάρουμε ή θα αναλογιστούμε τις ευθύνες μας για τα όσα τους επιτρέψαμε να διαπράξουν και φτάσαμε ως εδώ.
       Θα μείνουμε απαθής κάτω από το βάρος της ενοχής που μας πλασάρουν με το "μαζί τα φάγαμε" ή θα αναλογιστούμε τις πραγματικές μας ευθύνες και την υποχρέωση μας να παρέμβουμε δυναμικά για να σταματήσουμε αυτούς που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας βγάλουν από το αδιέξοδο ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ μας έφεραν;
       Θα υποφέρουμε υποταχτικά κάνοντας μάταιες θυσίες για την ολοκλήρωση των στόχων τους; ή θα πάρουμε το κόστος να αντισταθούμε που είναι και η μόνη θυσία που θα πιάσει τόπο για μας αλλά και κυρίως για τις επόμενες γενιές που δεν πρέπει να πάνε χαμένες από την επιπόλαια συμπεριφορά μας στον παρελθόν  και την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉ ΜΑΣ ανοχή στα ΕΓΚΛΉΜΑΤΆ ΤΟΥΣ  σήμερα.
       Απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα έχουμε χρέος να αντιδράσουμε, να συμμετέχουμε και να ελπίζουμε στις δυνάμεις μας και μόνο.
Μάκης Αρμενιάκος   

Περίεργη η σημερινή συνάντηση Παπανδρέου – Soros στη Βουλή


Anti-ntp:Τι γυρεύει η αλεπού στο παζάρι;;; (Τι γυρεύει ο Σόρος (σιωνιστής, μασώνος, μέλος της bilderberg, έμπορος ναρκωτικών, κερδοσκόπος κλπ κλπ) στην Αθήνα παρέα με τον Παπανδρέου;) Μαλλον παμε για αναδιάρθωση...Η απλά ήρθε να δώσει εντολές στον ανθύπατο του Jeffrey;

Μια περίεργη συνάντηση είχε σήμερα ο Γιώργος Παπανδρέου στο γραφείο του στη Βουλή. Ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από τις εξελίξεις στην διεθνή οικονομία, ανεβάζει και κατεβάζει χρηματιστήρια και αγορές, βρίσκεται στην Αθήνα.
O γνωστός μεγαλοεπενδυτής George Soros, πέρασε το πρωί το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου και....
συζήτησε επί μια ώρα με τον πρωθυπουργό, ενώ αργότερα στην παρέα προστέθηκε και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η κουβέντα κινήθηκε γύρω από την παγκόσμια οικονομία, μεταφέρθηκε στην Ευρώπη και κατέληξε στην Ελλάδα.
Όπως λένε οι πηγές, δεν τέθηκε κανένα θέμα αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, μετά και τα πρόσφατα δημοσιεύματα του Economist και του Der Spiegel, ενώ ο G. Σόρος από την πλευρά του αναγνώρισε τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλει η Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ