Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Nikola Tesla

 ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ  ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ  N.Tesla .

 Από τον ΟΡΦΕΑ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗ

     Πράγματι αυτή η διάνοια  ήταν πολύ μπροστά από την εποχή του, σκεφτείτε πως κατάφερε να μεταφέρει ηλεκτρική ενέργεια δηλαδή ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς καλώδιο και φυσικά αυτό τον έφαγε και τον έσβησε επιχειρηματικά..
    Μήπως αυτή η μεταφορά  ηλ.ρεύματος μας θυμίζει  εκείνο το λεγόμενο πείραμα της Φιλαδέλφειας.
      Θέλω να καταλήξω στο εξής. Ότι ο άνθρωπος  πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και φυσικά γιατί να μην αποδοθεί σε καρδιακή προσβολή ο θάνατος του, έτσι κι αλλιώς ήταν μεγάλος σε ηλικία ,όμως μέχρι αυτήν την ηλικία αρθρογραφούσε σε επιστημονικά περιοδικά, τα είχε τετρακόσια και είναι σίγουρο πως κάτι είχε ανακαλύψει έστω και σε θεωρητικό επίπεδο ,στα χαρτιά δηλαδή ,και μάλλον γι΄ αυτό τον τελευταίο καιρό πριν πεθάνει το FBI  


είχε γίνει στενός κορσές.
   Αμέσως μετά τον θάνατο του  οι μάγκες του FBI μπήκαν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου που έμενε και πήραν όλες του τις σημειώσεις. 
   Μετά τον θάνατο του πραγματοποιήθηκε και το πείραμα της Φιλαδέλφειας, και ας προσπαθούν τα αμερικανάκια να μας πείσουν ότι αυτό ήταν σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Αν ήταν γιατί όταν το ελληνικό πολεμικό ναυτικό παρόπλισε ένα από τα πλοία που πήραν μέρος στο πείραμα όπως λέει το σενάριο και μας το είχαν δώσει σαν βοήθεια μετά τον β΄παγκόσμιο πόλεμο το ξαναπήραν πίσω για να το διαλύσουν αυτοί .
Το συμπέρασμα που βγαίνει είναι πως από την μια για χρόνια τον εκμεταλλεύτηκαν και έστησαν πολυεθνικές πάνω στις πατέντες του Tesla κάτι τύποι σαν τον Edison και τον Westinghouse και έμεινε στην ψάθα και από την άλλη οι μυστικές υπηρεσίες μάλλον τον βοήθησαν να γλιτώσει από αυτήν την βασανιστική ζωή που ζούσε, για να αποκτήσουν τις πολύτιμες σημειώσεις που ο παλιόγερος μάλλον δεν ήθελε να αποχωριστεί.
ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ

Στο πολύ καλό σχόλιο του καλού φίλου με το ψευδώνυμο ΟΡΦΕΑ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗ να προσθέσω ότι, σχετική με τον N. Tesla είναι η μυστική τεχνολογία HAARP που σύμφωνα με φήμες αποτελεί όπλο ελέγχπυ φυσικών φαινομένων και καιρού με ιονισμό της ατμόσφαιαραςκαι το σπουδαιότερο, με τεχνολογία για ελεύθερη ενέργεια για όλους, που όλοι καταλαβαίνουμε τι σημαίνει αυτό!
Όπως και να έχει το θέμα Nikola Tesla δεν εξαντλείται σε μερικές αναρτήσεις που σκοπό έχουν να προκαλέσουν το ενδιαφέρον σε όσους θα ήθελαν να το ερευνήσουν από μόνοι τους και να ανακαλύψουν μία τεράστια προσωπικότητα και ένα ενδιαφέρων επιστημονικό πεδίο και  μυστηρίου.
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ