Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Παγκρήτια Σύσκεψη φιλοζωικών σωματείων

       Το ότι γίνονται προσπάθειες για την καταπολέμηση της βάναυσης συμπεριφοράς στα ζώα είναι πολύ καλό.       
       Το ότι υπάρχει ανάγκη στον 21ο αιώνα για τέτοιες προσπάθειες είναι, όχι απλά πολύ κακό αλλά ανεπίτρεπτο!       Μήπως όσοι αγαπάμε τα ζώα πρέπει αντί να πείσουμε τους άλλους απλά να τους καταγγέλλουμε και να τους υποχρεώσουμε να τα σεβαστούν; Το νομικό πλαίσιο υπάρχει και είναι πολύ αυστηρό.  Δυστυχώς την ανοχή μας στους παραβάτες την πληρώνουν τα ζωάκια. Μάκης Αρμενιάκοςπηγή:elzoni.grΠαγκρήτια Σύσκεψη φιλοζωικών σωματείων


Παγκρήτια σύσκεψη φορέων διοργανώνουν αύριο Σάββατο, 30 Απριλίου, στις 10.30 το πρωί, τα φιλοζωικά σωματεία στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Ηρακλείου.
Τα σωματεία, που καιρό τώρα αγωνίζονται να δώσουν λύσεις σε χρονίζοντα προβλήματα κακοποίησης ζώων στο νησί, θα

 θέσουν στον τραπέζι της συζήτησης θέματα όπως τα μέτρα για την αντιμετώπιση της  μάστιγας των κακοποιήσεων στην Κρήτη,  η μη τήρηση  στοιχειωδών κανόνων ευζωίας, η κατάργηση της εξοργιστικής πρακτικής να δένονται τα ζώα σε βαρέλια, καθώς και οι συνέπειες αυτών των συμπεριφορών στην πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική εικόνα της Κρήτης.

Την προσπάθεια στηρίζουν η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, η Εισαγγελία Εφετών Κρήτης καθώς και  η Περιφέρεια και οι  Δήμοι, εκπρόσωποι των οποίων θα παραστούν και θα είναι βασικοί ομιλητές.

Στην σύσκεψη επίσης, θα παρευρεθούν και θα μιλήσουν,  εκπρόσωποι του πολιτικού  κόσμου και άνθρωποι του πνεύματος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ