Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Σταθερή η επισκεψιμότητα του antilogoi.blogspot.com τον μήνα Μάρτιο


Στα ίδια επίπεδα η   επισκεψιμότητα του antilogoi.blogspot.com και για τον  μήνα Μάρτιο σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
       Πιο συγκεκριμένα τον μήνα Φεβρουάριο καταγράφηκαν 4,725 επισκέψεις έναντι 5211 επισκέψεων του Μαρτίου 2011 σημειώνοντας αύξηση 10.28%  με μέση επισκεψιμότητα 168,10 σελίδες ανά ημέρα έναντι 168,75 του προηγούμενου μήνα!

       Βλέπουμε δηλαδή ότι ο μέσος όρος επισκεψιμότητας έμεινε σταθερός στις 168 προβολές σελίδων ανά ημέρα παρά την αύξηση στο σύνολο του μήνα που οφείλεται στις 3 ημέρες παραπάνω που διαρκεί ο Μάρτιος (31) σε σχέση με το Φεβρουάριο (28).
       
Ακολουθεί το γράφημα με τις επισκέψεις ανά ημέρα του μήνα Μαρτίου


 Υπεύθυνες για την ανακοπή της ανόδου είναι η 5η και 12η Μαρτίου που με 48 και 106 σελίδες προβολής είναι μακράν τα φτωχότερα νούμερα του blog τους τελευταίους μήνες.


Παρακάτω ένα γράφημα με τους 4 μήνες που κάνει ευκολότερα αντιληπτή την  πορεία του antilogoi.blogspot.com


       Η Σημαντικότερη επιτυχία αυτού του μήνα είναι η μη ανάρτηση της δήθεν πληροφορίας για την πτώχευση της Ελλάδας και την επιστροφή στη δραχμή παρά τα e-mail που έλαβα για την ανάρτηση της και το εντυπωσιακό θέμα, μου πίρε 3,5 ώρες έρευνα για να φτάσω στην πηγή και επειδή τα ίχνη χάθηκαν αποφάσισα να μην το αναδημοσιεύσω ως αναξιόπιστο κάτι που προσθέτει πόντους στην αξιοπιστία του blog. 


Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας και τη συμμετοχή σας με της Δημοσιεύσεις που μου στέλνεται με e-mail και για τα σχόλια σας στις αναρτήσεις που συνεχώς αυξάνονται.
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ