Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

δήλωση της Βουλευτή Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο

               Λάβαμε και αναρτούμε τη δήλωση που μας έστειλαν από το πολιτικό γραφείο της Βουλευτή του νομού μας με την ΝΔ  κ. Μίκας Ιατρίδη σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο




Η Βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, σχετικά με την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Υπουργικό Συμβούλιο, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται.
Ευτυχώς που αυτή τη φορά ο Πρωθυπουργός δεν επέλεξε το Καστελόριζο για να κάνει την ομιλία του στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Ποτέ άλλοτε, στην ιστορία της Μεταπολίτευσης, δεν ειπώθηκαν τόσες αναλήθειες όσες στη σημερινή ομιλία του κ. Πρωθυπουργού.
Ποτέ άλλοτε, στην ιστορία της Μεταπολίτευσης, δεν υπήρξε τέτοια διαστρέβλωση του νοήματος των ελληνικών λέξεων.
Ποτέ άλλοτε, στην ιστορία της Μεταπολίτευσης, δεν ζήσαμε τέτοιο «γαϊτανάκι» ανεκπλήρωτων υποσχέσεων και συνεχών διαψεύσεων που, όμως, γίνονται σκληρή πραγματικότητα στη ζωή μας. Προφανώς ο κ. Πρωθυπουργός θεωρεί ότι βρισκόμαστε ακόμα στην Αποκριά αλλά είμαστε κοντά στις άγιες ημέρες του Πάσχα και, από ότι φαίνεται, η Ανάσταση θα αργήσει πολύ.
Σήμερα, ο κ. Πρωθυπουργός, προσπάθησε να μας πείσει ότι ζούμε σε έναν παράδεισο. Δεν βρήκε το σθένος να μιλήσει για την τρομακτική έκταση που έχει λάβει η ανεργία, για την απαξίωση της υγείας και της παιδείας, για την πρωτοφανή ύφεση της οικονομίας.
Είναι δικαίωμα του να απαριθμεί τα όποια θετικά της κυβέρνησης του. Όμως, να υποτιμά σε τέτοιο βαθμό τη νοημοσύνη μας αποτελεί προσβολή για όλους τους Έλληνες πολίτες και, κυρίως, σε αυτούς που τον εμπιστεύτηκαν και τον στήριξαν στις εκλογές του 2009.
Είναι προφανές ότι με τον «οδικό χάρτη» που ανακοίνωσε, και που θα εξειδικεύσει μετά το Πάσχα, η κατάσταση θα γίνει πολύ δύσκολη, ειδικά στα νησιά μας.
Κάθε «οδικός χάρτης» χρειάζεται μια καλή αρχή. Και μια τέτοια καλή αρχή θα ήταν ο κ. Πρωθυπουργός, έστω για πρώτη φορά, να απευθυνόταν με ειλικρίνεια απέναντι στους πολίτες.»

1 σχόλιο:

Αρτέμιος ο Λέριος είπε...

ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΜΕ ΑΤΑΚΕΣ ΤΥΠΟΥ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΟΤΣΑΝΕΣ ...ΚΑΝΤΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ...ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ Η ΧΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΙΟ ΛΟΓΟ...ΜΗΠΩΣ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ...ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ... ΜΟΝΟ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.. ΑΜΑ ΕΙΧΕ Η ΝΔ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΚΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΕΙ Ο ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΣΤΕ......ΣΤΗ ΝΔ ΣΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΤΙ ΚΛΛΥΤΕΡΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΑ ΕΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΑΝΕΗΚΑΝ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ...ΟΜΟΛΟΓΑ ,ΒΑΤΟΠΕΔΙΑ ΚΛΠ....ΟΠΟΤΕ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ