Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η Ελληνική Συνείδηση στο Χειρουργείο.

       «Είναι μέσα στην εξουσία μας να παρατηρούμε τι βλέπει, τι αισθάνεται και τι σκέπτεται ένα άτομο, να εξετάζουμε εξονυχιστικά τη συμπεριφορά και να ανιχνεύουμε ακόμη την περίπτωση του τυχαίου στις συνειδητές του αποφάσεις, αλλά και στην ψυχολογική και ασυνείδητη κατάσταση του».(Telemetry is coming of age)
       Η παραπάνω παράγραφος είναι από παλαιότερη ανάρτηση " ΣΙΩΠΗΛΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΘΟΡΥΒΟ ΠΟΛΕΜΟ" και αναφέρεται σε τεχνικές ελέγχου της συμπεριφοράς και των αντιδράσεων του κόσμου για ευνόητους λόγους.
       Σε αυτό το εξαιρετικά ενδιαφέρον τομέα έχουν γίνει γνωστές πολλές εντυπωσιακές εφαρμογές ενώ ακόμα περισσότερο εντυπωσιακές και αποτελεσματικότερες εικάζεται με βάσιμες ενδείξεις  ότι παραμένουν  μυστικές.
       Σε κάθε περίπτωση τα παρακάτω videos παρουσιάζουν μια διαφορετική άποψη για πολύ γνωστές  διαφημίσεις που έχουν ενδιαφέρων ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε με αυτές.
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:olympia.gr
Η Ελληνική Συνείδηση στο Χειρουργείο.

Για όσους βλέπουν τηλεόραση (κακώς) οι διαφημίσεις δεν αποτελούν απλά εργαλεία marketing για να προωθήσουν ένα προϊόν . Αποτελούν επιστημονικές μέθοδοι πλύσης εγκεφάλου και επαναπρογραμματισμού της συνείδησης του Έλληνα για να μετεξελιχθεί σταδιακά σε απλό πληθυσμό στον ευρύτερο Ελληνικό χώρο.
Τα πάντα έχουν ως στόχο το υποσυνείδητό σας. Εκεί καθορίζονται όλα και δυστυχώς ελάχιστοι το αντιλαμβάνονται καθώς εστιάζουν στα επιφανειακά μηνύματα της διαφήμισης.
Προσέξτε λεπτομερώς τα 2 video , τα οποία αναλύουν αριστοτεχνικά τα μηνύματα των διαφημίσεων και που στοχεύουν. Εξαιρετική δουλειά από τον Video Translations.
Συμπέρασμα. ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ διαφήμιση στα ΜΜΕ δεν είναι τυχαία.

Video 1
Video 2

1 σχόλιο:

ΟΡΦΕΑΣ ΔΙΟΣΚΟΥΡΙΔΗΣ είπε...

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥΚΑΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ 35 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΟΥΡΓΕΙΟ.ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΓΥΨΟ.....ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΨΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΙΣΙΩΣΕΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ....ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗ

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ