Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Επεισοδιακό προσκύνημα Λαυρεντιάδη στον Πανορμίτη της Σύμης (video)

πηγή:pistos.gr
Επεισοδιακό προσκύνημα Λαυρεντιάδη στον Πανορμίτη της Σύμης


Τον Πανορμίτη της Σύμης επισκέφθηκε ο 38χρονος γνωστός επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης, που το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο φως της δημοσιότητας με την υπόθεση της Proton Bank.

Πληροφορίες λένε ότι είχε κάνει τάμα στον Πανορμίτη και έσπευσε να το εκπληρώσει.
Ως φαίνεται όμως η επίσκεψη του προκάλεσε προβλήματα αφού το ελικόπτερο με το οποίο μετέβη, τρομοκράτησε τους ανυποψίαστους θαμώνες εστιατορίου δίπλα στο Μοναστήρι του Αρχαγγέλου.

Όπως έτρωγαν οι άνθρωποι είδαν ξαφνικά πάνω από τα κεφάλια τους ένα ελικόπτερο. Πετάχτηκαν στην κυριολεξία και φώναζαν στους δύο πιλότους να απομακρυνθούν δεδομένου ότι, τίποτα δεν έμεινε όρθιο. Φαγητά, πιάτα, τραπεζομάντηλα… όλα πέταξαν από το ισχυρό ρεύμα που προκαλούσε το ελικόπτερο.

Για μια στιγμή απομακρύνεται αλλά μετά από λίγο τα ίδια και χειρότερα αφού πετούσε δέκα περίπου μέτρα πάνω από τα κεφάλια των ανθρώπων, ανάμεσα τους και δύο παιδιά, που δεν γνώριζαν περί τίνος πρόκειται..

Στη συνέχεια έκανε ένα κύκλο περνώντας πάνω από τα σκάφη που ήταν αγκυροβολημένα σε απόσταση λίγων μέτρων. Μια βάρκα με εξωλέμβια μηχανή γύρισε ανάποδα, ενώ ένα ψαράδικο με δίχτυα υπέστη ζημιές.

Τελικά το ελικόπτερο, με τους δύο πιλότους μπροστά και τον κύριο Λαυρεντιάδη στα πίσω καθίσματα μαζί με μία κυρία, προσγειώθηκε μπροστά από την είσοδο της εκκλησίας ενώ κτυπούσαν οι καμπάνες αφού ο Μητροπολίτης περίμενε ως φαίνεται τον επιχειρηματία. 
Το εκπληκτικό είναι ότι οι πιλότοι προσγείωσαν το ελικόπτερο δίπλα στα παγκάκια και με αρκετούς προσκυνητές να βρίσκονται στο σημείο χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας.

Γι αυτούς που γνωρίζουν το σημείο, χαρακτηρίζουν υπερβολικά τολμηρό και επικίνδυνο το εγχείρημα να προσγειωθεί εκεί ελικόπτερο και μάλιστα ανάμεσα σε ανθρώπους που έκαναν στην άκρη για να υπάρξει χώρος για το αεροσκάφος!

Οι θαμώνες του εστιατορίου έσπευσαν στη συνέχεια προς τον κ. Λαυρεντιάδη και τους πιλότους που εξήλθαν του ελικοπτέρου για να τους ζητήσουν το λόγο…

Ο κ. Μανώλης Χατζηφούντας, ένας εξ αυτών, μίλησε στην τηλεόραση ΚΟΣΜΟΣ.


Ακούστε τι λέει


lavrentiadis elikoptero panormitis symi from NewsKosmos.com on Vimeo.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ