Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Τραβάνε τα μαλλιά τους στην BlackRock με αυτά που βλέπουν στις τράπεζες!

       Ψιλά γράμματα και καταχρηστικοί όροι, πανωτόκια, Τειρεσίας  και χίλιες δυο παράνομες κρατήσεις και χαράτσια και αυστηρή ανελαστικότητα για το απλό επαγγελματία και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που μια στραβή ήταν ικανή να τους οδηγήσει στην απελπισία, στην παράλληλη και παράνομη λύση της τοκογλυφίας και τελικά στην καταστροφή.
       Διαβάστε τώρα γιατί πληρώνουμε τις τράπεζες με δισεκατομμύρια ευρώ και ποιος είναι ο λόγος και ο ρόλος τους στο σημερινό δράμα που βιώνει ο κάθε δύστυχος Έλληνας πολίτης.
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
Τραβάνε τα μαλλιά τους στην BlackRock με αυτά που βλέπουν στις τράπεζες!


http://www.24h.gr/sites/default/files/imagecache/FlowThumb/main_images/blackrock-2009-6-36.jpgΠαρά το βραχύ της εως τώρα διαδικασίας, οι ελεγκτές της BlackRock δεν πιστεύουν στα μάτια τους με αυτά που βλέπουν. Και δεν μιλάμε για ψιλολοΐδια και μικροδάνεια αλλά για κολοσσιαία θαλασσοδάνεια που δινόντουσαν υπό καθεστώς αδιαφάνειας. Συγκεκριμενα:
  • Επισφαλή δάνεια μεταφέρονται σε offshore που όμως ανήκουν στην ίδια την τράπεζα για να μην εμφανίζονται στα αποτελέσματα!

  • Θαλασσοδάνεια με εξόφθαλμες καθυστερήσεις, ξεπλένονται μέσω “επαναδιαπραγμάτευσης” και εμφανίζονται ως ενήμερα.
  • Μεγάλες χρηματοδοτήσεις δόθηκαν εκτός διαδικασίας με διοικητικές εντολές και τώρα είναι επισφαλή!
  • Απίστευτες περιπτώσεις αντιπραγμάτευσης με εκδοτικά συγκροτήματα όπου η λήξη της δόσης συμψηφιζόταν με διαφημιστική δαπάνη που όμως δεν ειχε καμμία τεκμηρίωση βάσει τιμοκαταλόγων ή προηγούμενων δαπανών!
Άνθρωπος της εταιρείας μάλιστα χαρακτήρισε την κατάσταση που αντιμετωπίζουν ως “χειρότερη και από αυτή του Αμίν Νταντά”, του δικτάτορα της Ουγκάντα, οι μεθοδεύσεις του οποίου έχουν μείνει παροιμοιώδεις χαρακτηρίζοντας την χρηματοπιστωτική ασυδοσία…
..και ακόμα δεν έχουν δει τίποτα. Εννοείται πως θα προσπαθήσουμε να έχουμε και συγκεκριμένες περιπτώσεις για να σας μεταφέρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ