Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ζητούνται δικηγόροι για πούλημα ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ...

       Ποτέ κανένας πολιτικός στο παρελθόν δεν έχει πει μόνο ψέματα στο διάστημα της θητείας του από πριν και μετά την ανάληψη της εξουσίας. 
       Από το νομοσχέδιο για την απαγόρευση πώλησης γης του δημοσίου, εως τα περίφημα δεν θα παρθούν άλλα νέα μέτρα.
       Φυσικά δεν γίνεται λόγος να πάρουμε πίσω τον ΟΤΕ και την Ολυμπιακή, αλλά να ξεπουλήσουμε ΌΛΑ τα υπόλοιπα.
       Η παραπάνω φωτογραφία είναι μνημείο συνέπειας, αξιοπιστίας και εντιμότητας και απεικονίζει τον ΓΑΠ στην αντιπολίτευση, να προσπαθεί να πείσει τους εργαζόμενους για την ανάγκη των αποκρατικοποιήσεων και τη λείψει μέτρων για την οικονομία που η Κυβέρνηση Καραμανλή πεισματικά αρνιόταν.
       Πριν από περίπου δυο χρόνια έλεγα σε φίλους σχετικά με αυτό που συμβαίνει στην Αμερική, ότι δηλαδή απαγορεύεται να μαζεύεις το νερό της βροχής! γιατί όλοι οι υδάτινοι πόροι ανήκουν στην Εταιρεία Ύδρευσης και δεν το πίστευαν.
       Το νερό νεράκι θα πουν στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη με τους Γερμανούς στο κεφάλι τους. Όπου πάει το ΔΝΤ η ιδιωτικοποίηση των φυσικών πόρων είναι προτεραιότητα βλέπεται, μιλάμε για την μεγαλύτερη εξάρτηση και τον απόλυτο έλεγχο.
Ξέρω, ξέρω! αυτά είναι γελοιότητες γραφικών και συνωμοσίες.
Μάκης Αρμενιάκος
         
πηγή:logioshermes
Ζητούνται δικηγόροι για πούλημα ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ...


Με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος παροχής νομικών υπηρεσιών για την πώληση ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ,  το ΥΠΟΙΚ ξεκινάει την διαδικασία πώλησης ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ.
Διευκρινίζεται ότι:

Η ΕΥΔΑΠ έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παροχής υπηρεσιών ύδρευσης - αποχέτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής μέσω 20-έτους σύμβασης παραχώρησης με το δημόσιο, η οποία βρίσκεται σε ισχύ από το Δεκέμβριο 1999. Οι μετοχές της ΕΥΔΑΠ είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ το δημόσιο έχει στην κυριότητά του το 61% του μετοχικού της κεφαλαίου και η εταιρία «Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος Α.Ε.» το 10%.

Η ΕΥΑΘ έχει το αποκλειστικό δικαίωμα παροχής υπηρεσιών ύδρευσης- αποχέτευσης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης μέσω 30-έτους σύμβασης παραχώρησης με το δημόσιο, η οποία βρίσκεται σε ισχύ από τον Ιούλιο 2001. Το δημόσιο έχει στην κυριότητά του το 74% του μετοχικού κεφαλαίου της ΕΥΑΘ, οι μετοχές της οποίας είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ