Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
pressoffice@iatridi.gr
http://www.rodiaki.gr/articles1/95201/thumb_360.jpg
"Με το μεγάλο ΟΧΙ που είπαν οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, το 1940, μας δίδαξαν ότι ο Ελληνισμός μπορεί και αντιμετωπίζει με επιτυχία όλες τις προκλήσεις που του έχουν παρουσιαστεί στην μακραίωνη ιστορία του.
Σήμερα,που οι Ελληνίδες και οι Έλληνες έχουμε χάσει κάθε ελπίδα και οι νέοι άνθρωποι δεν βλέπουν καμιά προοπτική για το μέλλον τους, η θυσία και ο ηρωισμός των προγόνων μας, το βροντερό ΟΧΙ τους, δείχνει ότι, ακόμα και στην πιο σκοτεινή και δύσκολη κατάσταση, πάντα υπάρχουν περιθώρια να ανατείλει το φως και η ελπίδα να γεμίσει τις καρδιές όλων μας.


Οι διαχρονικές αρχές και αξίες του Ελληνισμού μπορούν να ατσαλώσουν και τη δική μας γενιά. Για αυτό και όλοι μας, τιμούμε, με εθνική περηφάνια, την ακέραια στάση των προγόνων μας, το φιλότιμο τους.
Το δίδαγμα τους, το έπος του 1940, έχει διαχρονική αξία και παραμένει επίκαιρο ως χρήσιμος οδηγός για όλους μας, για την ομόθυμη προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μας και των νησιών μας, για ένα πιο δημιουργικό αύριο για όλους εμάς,κυρίως όμως για τα παιδιά μας και τις γενιές που ακολουθούν. "

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ