Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Απίστευτες καταγγελίες της Παπαρήγα για Καρατζαφέρη στην βουλή. Τις έπνιξαν τα κανά λια της διαπλοκής!

       Το ότι ο κ Καρατζαφέρης έχει προνομιακή αντιμετώπιση από ΜΜΕ σε σχέση με κάθε άλλο κόμμα αυτής της δυναμικότητας είναι φανερό και ύποπτο. 
       Αυτό που είναι εξοργιστικό είναι να αποδέχεται τα Αίολα και ψευδή διλήμματα για το μονόδρομο του μνημονίου που ψήφισε, και να τα απορρίπτει στη συνέχεια εκ του ασφαλούς κάνοντας αντιπολίτευση, με εμβόλιμες διαφοροποιήσεις (τούμπες) κάθε φορά που κινδύνευε η εφαρμογή του μνημονίου και της κυβέρνησης (δεκανίκι), και μάλιστα έχοντας πάντα δίκιο! 
       Η πατριδοκαπηλία σε όλο της το μεγαλείο, και σε πλήρη αρμονία με την σωτηρία της πατρίδας από τη κυβέρνηση.
       Όλα τα παραπάνω με την προσθήκη Ντόρας και Κουβέλη αποτελούν το φανερό (ξεφωνημένο) μπλοκ των δυνάμεων κατοχής!
       Στον αντίποδα ΝΔ, ΣΥΝ και ΚΚΕ αποτελούν την κύρια αντιπολίτευση στα χαρτιά και τις σκιώδεις δυνάμεις εφεδρείας των δυνάμεων κατοχής!
       Η καλή συνεργασία όλων, με διακριτούς ρόλους και αποστολή αποτελούν το πολιτικό σύστημα  που εμφανίζεται με δημοκρατικό μανδύα αποκρύπτοντας την δικτατορία των ΜΜΕ, Τραπεζών-κεφαλαίου και της διαπλοκής.
       Φυσικά οι πολίτες ταυτίζονται, ενισχύουν και υπακούν ανιδιοτελώς τα μικρότερα κόμματα, και σε μεγάλο ποσοστό με καιροσκοπισμό τα μεγαλύτερα, αποσκοπώντας σε οφέλη από την εξουσία, στα πλαίσια του πελατειακού συστήματος που έχουν αναπτύξει, διαφθείροντας συνειδήσεις, αξίες και κοινωνικές συμπεριφορές.
       Οι κουκουλοφόροι εκτός από κυβερνητικές δυνάμεις αποτελούνται από παρακρατικούς μηχανισμούς, ακροδεξιούς, επαγγελματίες αναρχικούς που στρατολογούν περιθωριακούς, άκρα αριστερά και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.
       Ο τέλεια συγχρονισμένος τρόπος που λειτουργούν τόσο ετερόκλητες και ανομοιογενείς ομάδες προδίδει την ενιαία διοίκηση  τους και ενισχύει την αποτελεσματικότητα τους υπέρ των συμφερόντων αυτών που τους διοικούν.
       Ας μην ξεχνάμε και τις αποκαλύψεις από κουκουλοφόρους άλλων κρατών για την εκπαίδευση τους στην Ελλάδα! αποδεικνύοντας τη ύπαρξη διεθνούς μηχανισμού και κατά συνέπεια των συμφερόντων που εξυπηρετούν.
       Ακόμα συνυπολογίστε και την συμπεριφορά της Αστυνομίας απέναντι τους και πιστεύω να έχετε αντιληφθεί  το ρόλο και τη σκοπιμότητες που εξυπηρετούν, και τη συμμετοχή τους  σε ένα πυραμιδικό σύστημα που οδηγεί με όλους τους υπόλοιπους τομείς στην ίδια κορυφή.
Όλα ψεύτικα, όλα στημένα.
       Όσο για τα επεισόδια, για να μην τρελαθούμε τελείως, το ΠΑΜΕ περιφρούρησε τη συγκέντρωση (όπως κάνει πάντα σε αυτές που συμμετέχει) με προφανή στόχο να εμποδίσει τους κουκουλοφόρους να έρθουν σε επαφή με τα ΜΑΤ για την αποφυγή της εκτεταμένης χρήσης χημικών και τη διάλυση της συγκέντρωσης.
       Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.
Μάκης Αρμενιάκος       

πηγή:olympia.gr
Απίστευτες καταγγελίες της Παπαρήγα για Καρατζαφέρη στην βουλή. Τις έπνιξαν τα κανά λια της διαπλοκής!



Στην στοχοποίηση του κόμματος του κ. Καρατζαφέρη προχώρησε η Αλέκα Παπαρήγα. 

” Μέσα από το πλήθος ακούστηκαν συνθήματα (ΚΚΕ το κόμμα του χαφιέ), μετά άρχισε η επίθεση και ανάμεσα στους 



κουκουλοφόρους ήταν μέλη του ΛΑΟΣ” είπε η γ.γ του ΚΚΕ, ενώ προσέθεσε με νόημα πως “όταν λέει κάτι το ΚΚΕ είναι σίγουρο”… 
Η παραπάνω δήλωση της Αλέκας Παπαρήγα στη Βουλή, έπαιξε πριν από λίγο στον Αντέννα.


 Ας δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των “συλληφθέντων” η κ.Παπαρήγα…Να μάθουμε ποιοί συμβάλλουν στην διάλυση των διαδηλώσεων… Είναι οι ίδιοι που ψήφισαν το μνημόνιο;
http://exofitsio.blogspot.com/2011/10/blog-post_4530.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ