Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Με τον Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Μίκα Ιατρίδη.

       Το ταξίδι μου στην Αθήνα για άγνωστο ακόμα χρόνο παραμονής, δημιούργησε όπως ήταν αναμενόμενο κάποιες δυσλειτουργίες στη ομαλή λειτουργία του blog, με αποτέλεσμα να καθυστερήσουν οι αναρτήσεις σχετικές με δελτία τύπου και ανακοινώσεων όπως και με τοπικά θέματα.
       Ζητώντας την κατανόηση σας αναρτώ τα θέματα με χρονολογική σειρά.
Μάκης Αρμενιάκος

Με τον Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Μίκα Ιατρίδη.
pressoffice@iatridi.gr
Με τον Αντώνη Σαμαρά συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η Μίκα Ιατρίδη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να ενημερώσει συνολικά τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας για την απαξίωση που υφίσταται η Δωδεκάνησος, αλλά και γενικά ο νησιωτικός χώρος, από τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Στη συνέχεια,συζητήθηκαν τόσο τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα Δωδεκάνησα, όσο και οι προβληματισμοί και οι αγωνίες των μόνιμων κατοίκων των νησιών, όπως αυτοί εκφράζονται στη βουλευτή κατά τη διάρκεια των συνεχών επισκέψεων της, σε όλα τα νησιά του νομού.
Τέλος,εκτενής αναφορά έγινε σε οργανωτικά ζητήματα του κόμματος στα Δωδεκάνησα και στις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί ώστε η Ν.Δ. να παρεμβαίνει ουσιαστικά στα ζητήματα που απασχολούν τους Δωδεκανήσιους και να προτάσσει αποτελεσματικά τη δική της αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ