Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ: "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"! (video)

       Ποιο πολύ και από τους συνωμότες μου τη δίνουν αυτοί που ακόμα μας κατηγορούν για γραφικότητες και γελοιότητες!
       Γιατί οι συνωμότες υλοποιούν, τα ευτυχώς γνωστά σε εμάς, σχέδια τους, που δεν θα είχαν καμία πιθανότητα επιτυχίας εάν εκτός από τους πράκτορες τους, που γελοιοποιούν σκοπίμως  τις όχι απλά βάσιμες, αλλά καθημερινά επαληθεύσιμες καταγγελίες, από χιλιάδες ανόητους ή επιπόλαιους που δεν εννοούν να καταλάβουν ότι είναι θύματα παραπληροφόρησης.
       Πριν από όχι πολλά χρόνια, όταν κάποιοι κατήγγειλαν σχέδιο παγκοσμιοποίησης, αλλά και τους τρόπους και τις μεθόδους που αυτή θα πραγματοποιηθεί με συγκεκριμένα μέτρα, γεγονότα και μεθόδους, τους κατηγορούσαν για σενάρια επιστημονικής φαντασίας και γελοιότητες.
       Σήμερα που από τα πιο επίσημα χείλη παντού, αναφέρεται ως στόχος η παγκόσμια διακυβέρνηση, αυτοί που τα λένε είναι σοβαροί, τίμιοι και φερέγγυοι και οι καταγγέλλοντες παραμένουν γελοίοι και γραφικοί! Αν αυτό δεν συνιστά μειωμένα αντανακλαστικά και εθελοτυφλία  δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είναι!
       Μερικοί έχουν μπει στα "κελιά" που στήνονται για όλους μας από μόνοι τους!
       Αν δεν το ξέρατε, το αίτημα των αγανακτισμένων στην πλατεία συντάγματος δια στόματος  πρωθυπουργού, είναι η ανησυχία για την περιβαλλοντική καταστροφή και η απαίτηση για την λύση της από την παγκόσμια διακυβέρνηση!!!
Μάκης Αρμενιάκος

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ: "ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ"!
Νέο "χτύπημα" του εκπροσώπου της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, Τζέφρυ Παπανδρέου, αυτή τη φορά στο συνέδριο για την "Αραβική Άνοιξη", που διοργανώθηκε στην Κρήτη:







Ο εντολοδόχος Πρωθυπουργός που κυνηγά όλη η Ελλάδα, λέει πως οι διαδηλώσεις πολιτών παγκοσμίως έχουν αίτημα την Παγκόσμια Διακυβέρνηση, συμπληρώνοντας πως σ'αυτή την κατεύθυνση "εργάζονται σκληρά" οι...σοσιαλιστές!!!

Ταυτόχρονα, τονίζει πως η Παγκόσμια Διακυβέρνηση είναι πρώτη προτεραιότητα των σοσιαλιστών,
 ενώ μιλάει για ένα "παγκόσμιο χωριό" που πρέπει να αναζητήσει λύσεις στα προβλήματά του πέρα από εθνικούς διαχωρισμούς!

Υπενθυμίζουμε πως η συγκεκριμένη είναι μία ακόμα παρέμβαση του Αμερικανοεβραιοπολωνοελληνα "λαγού" της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης, που όπου βρεθεί κι όπου σταθεί - και ιδιαίτερα σε τέτοιου είδους συνέδρια - προπαγανδίζει το...όνειρο των αφεντικών του!

Δείτε εδώ μια...ανθολογία με τις δηλώσεις του για το θέμα, που συνεχώς εμπλουτίζεται με καινούριες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ