Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδήλωση Έναρξης 3ου Διεθνή Ιστιοπλοϊκού Αγώνα Μνήμης Goran Schildt. (4 video)


       Με μεγάλη επιτυχία και σε ζεστή ατμόσφαιρα έγινε εχθές (Παρασκευή 21/09/2012) η εκδήλωση για την έναρξη του 3ου Διεθνή Ιστιοπλοϊκού Αγώνα μνήμης του Goran Schildt.
       Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Μητροπολίτης Λέρου-Καλύμνου-Αστυπάλαιας Παῒσιος, ο πρέσβης της Φινλανδίας κ Pekka Lintu, ο αντιδήμαρχος κ Ιωάννης Κωνσταντινίδης, η πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου μας κ Θεοφανία Γιανουκά Κουμπάρου, εκπρόσωπος του Ιδρύματος Goran Schildt, οι Διοι/τες των σωμάτων ασφαλείας και η κ Ghristina Schildt.
        Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης ο πρόεδρος της «ΆΡΤΕΜΙΣ» κ Αντώνης Νταλλαρής μετά το καλωσόρισμα και τον χαιρετισμό του, όπου ανακοίνωσε για πρώτη φορά την ιδέα 
οργάνωσης κάθε δύο χρόνια ενός συνεδρίου για την γνωριμία του συγγραφικού έργου του Goran Schildt, και πριν τις ομιλίες των: αντιδημάρχου κ Ιωάννη Κωνσταντινίδη, εκπροσώπου του ιδρύματος Goran Schildt, του προέδρου ΝΟΛ κ Αλέξη Χαραλαμπίδη, του πρέσβη κ Pekka Lintu, και της κ Ghristina Schildt που έκλεισε το πρώτο μέρος, κάλεσε τον μητροπολίτη Παῒσιο να απευθύνει χαιρετισμό.

       Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης που οργάνωσε το Μουσικό τμήμα της ΆΡΤΕΜΙΣ με υπεύθυνο τον κ Μιχάλη Τσαγκαράκη που έπαιξε κιθάρα, και τους Μανώλη Μακρή – ακορντεόν και Σταμάτη Μακρή στο Μπουζούκι, ενθουσίασαν το κοινό με την μουσική τους και τα τραγούδια που ερμήνευσαν οι: Χριστοδύλου Χρήστος, Νταλλαρή Κατερίνα και Γιάγκα Αλίκη.

       Μια υπέροχη εκδήλωση που δυστυχώς απόλαυσαν λιγότεροι του αναμενόμενου θεατές αφού το κινηματοθέατρο δεν γέμισε.
       Τα video που συνοδεύουν την ανάρτηση, δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να μεταφέρουν την αίσθηση της πραγματικά ωραίας ατμόσφαιρας και ειδικά, λόγω φτωχού εξοπλισμού, την μουσική που πλημμύρισε τον χώρο και τις καρδιές μας!
       Συγχαρητήρια σε όλους όσους προσπάθησαν για την επιτυχία της εκδήλωσης και ραντεβού (πρώτα ο Θεός) του χρόνου.
Μάκης Αρμενιάκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ