Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Συναντήσεις Μίκας Ιατρίδη με το ΓΓ της ΠΝΟ τον Πρ. της ΠΕΠΕΝ και τον Πρ. του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας


ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ


Ρόδος, 19 Σεπτεμβρίου 2012

Συναντήσεις Βουλευτού Δωδεκανήσου, Μίκας Ιατρίδη, με το Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού και τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Διαδοχικές συναντήσεις είχε η Βουλευτής Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη και Υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, με το Γενικό Γραμματέα της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ), κ. Γιάννη Χαλά, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Πλοιάρχων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΠΕΝ), κ. Γιώργο Βλάχο και τον Πρόεδρο του Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΝΕΕ), κ. Γιώργο Γράτσο.

Οι συναντήσεις ήταν ενημερωτικού χαρακτήρα και η Βουλευτής Δωδεκανήσου είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις θέσεις των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τη Ναυτιλία και τις μέχρι τώρα δράσεις του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας.

Ο Γενικός Γραμματέας της ΠΝΟ, όσο και ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕΝ, ενημέρωσαν τη Μίκα Ιατρίδη για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν συνολικά οι εργαζόμενοι στον κλάδο της Ναυτιλίας και τόνισαν ότι ο συγκεκριμένος κλάδος μπορεί να δώσει λύση, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα. Παράλληλα, σημείωσαν ότι οι Έλληνες ναυτικοί, όλων των ειδικοτήτων, έχουν προσφέρει τα μέγιστα με τη ναυτοσύνη τους, στην επιτυχία της ελληνικής εμπορικής ναυτιλίας παγκοσμίως και αξίζουν της προσοχής της πολιτείας.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Πρόεδρος του ΝΕΕ ανέφερε, τη δυναμική που έχει ο κλάδος της Ναυτιλίας και ενημέρωσε τη Βουλευτή Δωδεκανήσου, για τις ενέργειες και τις δράσεις του Επιμελητηρίου.

Με την ολοκλήρωση των συναντήσεων, η Υπεύθυνη του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Ναυτιλίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ανέφερε στους συνομιλητές της την πρόθεση του Κινήματος να είναι δίπλα στους φορείς της Ναυτιλίας και να αναδεικνύει μέσα και έξω από τη Βουλή τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο και τους ανθρώπους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ