Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσκεψη μελών της επιτροπής κατοίκων για το Νοσοκομείο στον Διοικητή του Νοσοκομείου κ Δημήτρη Καρανικόλα


Ο Διοικητής του ΚΘ ΚΥ Λέρου κ Δ Καρανικόλας
κατά την επίσκεψη στο γραφείο του.
       Σε πολύ καλό κλίμα ο Διοικητής του νοσοκομείου μας κ Δημήτρης Καρανικόλας, δέχθηκε μέλη της επιτροπής κατοίκων για το πρόβλημα των Γιατρών και τους ενημέρωσε σχετικά με το θέμα.
       Σύμφωνα λοιπόν με την ενημέρωση που είχαμε από τον κ Διοικητή, ο ίδιος με το που ανέλαβε καθήκοντα, έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να προκηρυχτούν ΟΛΕΣ οι θέσεις ειδικοτήτων που δεν καλύπτονταν και κατάφερε (στην κυριολεξία!)  να προκηρυχθούν τελικά: Ορθοπεδικού, Ακτινολόγου, παιδίατρου και αναισθησιολόγου.
       Η ημερομηνία λήξης της προκήρυξης ήταν 5/09/2012 συν 7 ημέρες για όσες έφθαναν ταχυδρομικός, δηλαδή σήμερα 12/09/2012 ανοίγονται οι προσφορές εκδήλωσης 

ενδιαφέροντος, και θα μάθουμε τις αμέσως προσεχείς μέρες τα αποτελέσματα της προκήρυξης.
       Οι ελλείψεις που υπάρχουν σε εκκρεμότητα ή που αναμένονται από την αποχώρηση γιατρών είναι παθολόγου και χειρούργου μετά την 1η Νοεμβρίου.
       Τα μέλη της επιτροπής, που έδειξαν ικανοποίηση για τις ενέργειες του κ Διοικητή αλλά και την διάθεσή του για συνεννόηση, εξέφρασαν την αγωνία τους για τα αποτελέσματα της προκήρυξης, και την πρόθεσή τους να προβούν σε ότι ενέργειες αποφασισθούν, βοηθώντας με την άσκηση πίεσης για την επίλυση της στελέχωσης του νοσοκομείου μας, με γιατρού για την εύρυθμη λειτουργία του.
Μάκης Αρμενιάκος   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ