Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΡΟΔΟΣ 22/09/2012

Συνεχίζοντας να "ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ" αλλά και να ΜΗΝ "ΜΑΣΑΜΕ" ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ  ότι πρώτοι εμείς είχαμε καταγγείλει την ακατανόητη πρόθεση της υποταγμένης συγκυβέρνησης ΚΑΙ για την δημιουργία κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών στην ΡΟΔΟ. Τώρα ήρθε και η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ.
Αυτό που έχει αντιληφθεί ο κάθε Δωδεκανήσιος αλλά  και ο κάθε ΕΛΛΗΝΑΣ είναι, πλέον ότι έχουμε γίνει βορρά του κάθε υποταγμένου πολιτικάντη που για να δήξει καλή διαγωγή στους Τροϊκανούς , γίνετε υπηρέτης και εκτελεστής του σχεδίου τους που δεν είναι άλλο από την πλήρη υφαρπαγή κάθε πλουτοπαραγωγικού στοιχείου της Ελληνικής οικονομίας. Και βέβαια τι ποιο ωραίο οικόπεδο από αυτό της ΡΟΔΟΥ. Ξεκινήσανε από την μαρίνα του ΜΑΝΔΡΑΚΙΟΥ, συνεχίσανε με το γκόλφ ΑΦΑΝΤΟΥ , εντάξανε το ΠΡΑΣΟΝΗΣΗ με τελικό σκοπό την δημιουργία ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ (ΕΟΖ)   φροντίζοντας από τώρα και για φτηνό εργατικό δυναμικό μέσο της δημιουργίας κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών.  
`
  Από την μία πλευρά επιβεβαιωνόμαστε πλήρως για ότι είχαμε προειδοποιήσει, από τη άλλη πλευρά όμως νοιώθουμε ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ που ακόμα και τώρα κάποιοι φορείς της τοπικής πολιτικής ηγεσίας εκπλήσσονται  με τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας. Η υποκρισία τους δεν έχει όρια. Από την μία τα μέλη της ΝΟΔΕ  δέχονται να τοποθετούνται σε κρατικές αμειβόμενες θέσεις και από την άλλη μας λένε ότι   θα προτάξουν τα στήθη τους στα ΜΑΤ. Δεν έχετε καταλάβει ακόμα ότι ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι. Βέβαια δεν μπορούμε να αφήσουμε ασχολίαστη και την στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης , ΣΥΡΙΖΑ ,  η οποία βλέπει, τουλάχιστον, με συμπάθεια   την δημιουργία κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών στο νησί μας.
Έστω και τώρα σας καλούμε να σταματήσετε να φέρεστε σαν να προέρχεστε από παρθενογένεση με υποκριτικές συμπεριφορές και εκ των υστέρων αντιδράσεις .
Θα μας βρείτε μπροστά σας!!! Καλούμε κάθε ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ στην προσπάθεια μας να βάλουμε ένα φρένο στην ξέφρενη πορεία προς την καταστροφή του τόπου μας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

1 σχόλιο:

Στραβόξυλο είπε...

Δυστυχώς και στην Λέρο υπάρχουν κάποιοι που βλέπουν με καλό μάτι τη μετεξέληξη του Κρατικού Θεραευτηρίου σε κέντρο κράτησης λαθρομεταναστών. Μόνο που δεν έχουν τα κότσια να το πουν στα ίσια και περιμένουν πρώτα να γίνει και μετά να πανηγυρίσουν. Δεν ξέρουν όμως τι τους περιμένει.....

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ