Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΡΟΔΟΣ 04/09/2012

Συνεχίζοντας να “ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ” αλλά και να “ΜΗΝ ΜΑΣΑΜΕ” θα σας θυμίσουμε την αποτυχημένη προσπάθεια στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου οπού οι εδώ εντεταλμένοι της τρόικας με όλη την κουστωδία των απανταχού υποταγμένων επιχειρηματιών , Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης , φορέων που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η εξυπηρέτηση ημετέρων, αναγκάστηκαν λόγω των αντιδράσεων να πάρουν πίσω άρον άρον την εισήγηση για δημιουργία ΕΟΖ ( Ειδικών Οικονομικών Ζωνών) σε Ρόδο και Σύρο .
Αφού δεν πέρασε η παραπάνω προσπάθεια, σήμερα μας 

έρχεται μέσα στον ΤΟΠΟ μας την ΠΑΤΡΙΔΑ μας ό επίτροπος, ο εντεταλμένος του Δ΄ ΡΑΙΧ και της τρόικας , ΦΟΎΧΤΕΛ. Βέβαια θα το ξαναπούμε ότι για να έρθει εδώ μέσα έχει βαφτιστεί από τους “προθύμους” της υποταγής και της υποτέλειας η επίσκεψή του ως ευκαιρία ανάπτυξης της Δωδεκανήσου .
Εμείς ρωτάμε ανάπτυξή για ποιους ?
Για αυτούς που σφετερίζονται τους οικονομικούς πόρους της πατρίδας μας?
Για αυτούς που θέλουν να πάρουν έναντι πινακίου φακής κάθε πλουτοπαραγωγική πηγή της χώρας μας?
Για αυτούς τους τοπικούς παράγοντες που προκειμένου να κρατήσουν τα κεκτημένα τους αλλά και να αποφύγουν να λογοδοτήσουν για το πώς φτάσαμε εδώ προσπαθούν να δείξουν το πόσο καλοί υπηρέτες της νέας τάξης πραγμάτων είναι μπας και διασωθούν?
Και ανάπτυξη πώς ?
Με δημιουργία συνθηκών εργασίας τύπου γαλέρας ή ακόμα καλύτερα στρατοπέδων εργασίας?
Με είδη κομμένα από την τρόικα και τους εδώ αντιπροσώπους της , επιδόματα ανεργίας για του ξενοδοχοϋπαλλήλους ?   
Με μισθούς πείνας για τους εργαζομένους, χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα, υποταγμένους στις ορέξεις του κεφαλαίου?
Με άναρχή δόμηση χωρίς καμία μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος και της πολιτισμικής ταυτότητας του τόπου μας?
Η τρικομματική κυβέρνηση χάνει και το τελευταίο φύλο συκής και παραμένει γυμνή από εθνική στρατηγική εξόδου από την κρίση. Επαληθεύεται, ότι ενώ οι ελληνικές επιχειρήσεις φορολογούνται με, συνολικά, 45% (εταιρείες & μέτοχοι) και τα προϊόντα με ΦΠΑ 23%, μεθοδεύεται νόθευση του ανταγωνισμού με θύματα τις ελληνικές επιχειρήσεις και θύτες κάποιες επενδύσεις που θα έρθουν σε ιδιαίτερο καθεστώς φορολογίας και εργασιακών σχέσεων. Η κυβέρνηση του μνημονίου σκοτώνει το ευρωπαϊκό όνειρο των ελλήνων και επαναφέρει τον βαλκανικό εφιάλτη. Όλες αυτές οι μεθοδεύσεις διώχνουν από την Ελλάδα νέους επιστήμονες και επιχειρηματίες. Η χώρα κυβερνιέται από ένα πιλοτήριο που δεν βρίσκεται στην Αθήνα, δεν αισθάνεται την απελπισία των πολιτών και δεν θα λογοδοτήσει ποτέ σ’ αυτούς.
Η δημοκρατία μας βρίσκεται σε κίνδυνο. 
Εμείς ως συντονιστική επιτροπή Δωδεκανήσου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καλούμε όλους τους υγιείς φορείς του τόπου μας να σκεφτούν καλά το τι θα κάνουν αν δεχτούν “τα καθρεφτάκια” του κάθε κυρίου ΦΟΥΧΤΕΛ και το πώς θα καταντήσουν  τροφή στα πολυεθνικά συμφέροντα . Λέμε ΝΑΙ στην ανάπτυξη αλλά με ένα καλά εθνικά δομημένο σχέδιο που δεν δημιουργεί ζώνες διπλών ταχυτήτων ανάπτυξης, με γνώμονα την προστασία της εθνικής μας κυριαρχίας.   
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ