Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ Γ. ΜΑΝΕΤΤΑ

       Η παρακάτω δήλωση έφτασε με e-mail στο blog και δημοσιεύεται ακριβώς όπως έχει. Μ. Α.


ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ Γ. ΜΑΝΕΤΤΑ

 Με αφορμή τις δηλώσεις του κου.Διακοσταματιου σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου θα ήθελα να σχολιάσω τα εξής.
    Μερικοί που ασχολούνται στη πολιτική και τα κοινά εξακολουθούν να θεωρούν ότι μπορούν να παίζουν με τη νοημοσύνη και τη μνήμη μας. Πιο συγκεκριμένα ο Κος Διακοσταματίου  θεωρεί ότι πρέπει να ξεχάσουμε τις υποσχέσεις για τη κατασκευή κλειστού γυμναστηρίου στο πρώην Δήμο Αφάντου το οποίο ήταν βασικό επιχείρημα για τη πώληση οικοπέδου φιλέτου σε επιχειρηματία που 

δραστηριοποιείται στη περιοχή των Κολυμπίων. Αντί αυτού τα χρήματα της πώλησης από δικά του λάθη(?) και παρανομίες κατέληξαν  ένα  μέρος αυτών στον ενιαίο Δήμο και έκτατε αγνοείται ουσιαστικά η  τύχη τους και τα υπόλοιπα κατά δήλωση του ιδίου σε “σε δικούς μας και δικούς σας”.    
   Πρέπει επίσης να ξεχάσουμε την αξιοποίηση του παλιού στρατοπέδου Κολυμπιων το οποίο παραμένει για πολλά χρόνια ερειπωμένο και σκουπιδότοπος προς θέα των 15.000 τουριστών καθημερινός.
    Ακόμη πρέπει να συγχωρήσουμε και να ξεχάσουμε την κοροϊδία και τον εμπαιγμό του όχι μόνο στους πολίτες του Δημοτικού διαμερίσματος Αφάντου αλλά και προς το τοπικό συμβούλιο αυτού με τη διαβεβαίωση του επί 20 μήνες ότι έχει κατατεθεί μελέτη προς την ΚΕΔ που κατοχύρωνε τη συνέχιση της παραλιακής έως τα Κολύμπια με δρόμο ήπιας μορφής κυκλοφορίας. Και λέω κοροϊδία γιατί όπως αποκαλύφθηκε τα σχεδία που είχαν κατατεθεί στη ΚΕΔ δεν υπήρχε καθόλου μελέτη για δρόμο ήπιας μορφής κυκλοφορίας παρά μόνο για πεζόδρομο και ποδηλατοδρόμο έως τα όρια παρακείμενης νεόκτιστης ξενοδοχειακής μονάδας. Για να επιβεβαιώσει την φαιδρότητα των λόγων και των υποσχέσεων του επανέρχεται και μας υπόσχεται όσο αφορά το γκολφ Αφάντου τα πάντα δηλαδή αξιοποίηση ,θέσεις εργασίας, πρόσβαση  στη παραλία χωρίς να γνωρίζουμε το επιχειρηματικό πλάνο του υποψήφιου επενδυτή.
 Μετά από όλα αυτά και όχι μόνο, καλώ  λοιπόν το κο. Διακοσταματίου  να ασχοληθεί με τις αρμοδιότητες του, πολιτιστικά, κυνοκομείο  και να αφήσει την ενημέρωση των Ροδίων σε πιο υπευθύνους και αξιόπιστους από αυτόν.


Βασίλειος Γ. Μανέττας
Τοπικός σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Αφάντου
Πολιτευτής  “Ανεξάρτητοι Έλληνες”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ