Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ για ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ


ΤΣΑΜΠΙΚΑ (ΜΙΚΑ) ΙΑΤΡΙΔΗ
 ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ  Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ρόδος, 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ , ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,  ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΡΟΔΟ.

«Αρνούμαι να συμμετάσχω σε αυτό το γαϊτανάκι πολιτικής κοροϊδίας, που στήνεται απέναντι στους συμπατριώτες μου Δωδεκανήσιους.

Δεν μπορούν να καλούν σε συσκέψεις όλοι αυτοί, που έχουν καταδικάσει τη Ρόδο και τη Δωδεκάνησο σε μαρασμό.

Όλοι αυτοί, που υποδέχτηκαν με ανοικτές αγκάλες, τον τοποτηρητή της κας Μέρκελ, τον κ.Φούχτελ, και τον περιέφεραν βόλτες στο καινούργιο του προτεκτοράτο, τη Ρόδο ΜΑΣ!

Δεν γίνεται να μην λένε κουβέντα, ή να κάνουν την πάπια, όλοι αυτοί που, ενώ ξέρουν τι γίνεται και τι επιφυλάσσουν για τα νησιά μας οι δανειστές μας και οι υποστηρικτές του Μνημονίου, να βγαίνουν και να δηλώνουν έκπληκτοι, δήθεν, από τις εξελίξεις. Τη στιγμή, μάλιστα, που εγκαίρως είχαμε προειδοποιήσει για τις προθέσεις της Κυβέρνησης.

Υποτίθεται, ότι όλοι αυτοί έχουν εκλεγεί για να χτυπήσουν, όταν χρειάζεται, το χέρι στο τραπέζι. Να προειδοποιήσουν τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον Πρωθυπουργό ότι έχουν τη δύναμη της ψήφου τους.

Αλλά, πράγματι, «χρειάζεται αρετή και τόλμη η ελευθερία» να βγεις, ή έστω να απειλήσεις, ότι θα βγεις από το κομματικό μαντρί.

Γιατί, βέβαια, το να αναλώνονται κυβερνητικοί βουλευτές σε ερωτήσεις, όταν έχουν τη δύναμη να απειλήσουν ότι δεν θα ψηφίσουν τα νομοσχέδια της Κυβέρνησης και να διεκδικήσουν, έτσι, για τα Δωδεκάνησα το καλύτερο δυνατό, σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι πρώτα Δωδεκανήσιοι βουλευτές και μετά κομματικοί βουλευτές.

Είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από την προθυμία των τεσσάρων κυβερνητικών βουλευτών της Δωδεκανήσου, επί κυβερνήσεων Παπανδρέου, να ψηφίζουν αδιαμαρτύρητα ό,τι κατέβαινε στο κεφάλι του τότε Υπουργού Εσωτερικών και των άλλων Υπουργών. Τα αποτελέσματα τα ζούμε όλοι μας τώρα.

Οι Δωδεκανήσιοι συμπατριώτες μου, ας γνωρίζουν ένα πράγμα. Τα Κέντρα Κράτησης Λαθρομεταναστών θα γίνουν στα νησιά μας, αν δεν υπάρξει σοβαρή αντίδραση.

Και θα γίνουν, γιατί εξυπηρετούν τα σχέδια των δανειστών μας και των εγχώριων υποστηρικτών τους για τη δημιουργία ΕΟΖ στην περιοχή μας και τη χρησιμοποίηση των λαθρομεταναστών ως πάμφθηνο εργατικό δυναμικό».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ κ.ΙΑΤΡΙΔΟΥ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ Η ΡΟΔΟΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΨΗΦΟΥΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ