Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

…και όπως σας είχαμε πει, ο Πεπόνης έστειλε τον φάκελο για το μνημόνιο στην βουλή. Ποιός είπε όχι στην εξεταστική είπαμε;


       Διαβάζοντας τα σχόλια σε εκατοντάδες αναρτήσεις σχετικά με το θέμα της εξεταστικής για την είσοδο του ΔΝΤ και των μνημονίων, παρατηρώ τα εξής:
       Ενώ (δικαίως) κατηγορείτε ο ΓΑΠ για τα μνημόνια και την ένταξή μας στις δαγκάνες του ΔΝΤ όσο διάστημα ήταν στην κυβέρνηση, αλλά και τώρα με αφορμή τις υποθέσεις παραποίησης στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ αλλά και της εξεταστικής επιτροπής, δεν ισχύει το ίδιο για τον Αντώνης ούτε που στήριξε Παπαδήμο, δεύτερο μνημόνιο, ούτε τώρα που σαν κυβέρνηση το εφαρμόζει! Προσέξτε, όχι για αθέτηση προεκλογικών υποσχέσεων, κολοτούμπες κτλ συνηθισμένα, αλλά σαν συνένοχος του σχεδίου προδοσίας για το οποίο κατηγορείτε ο ΓΑΠ! Εγώ μέσα από αυτό το blog είχα ανοικτά κατηγορήσει (και κατηγορήθηκα γι’ αυτό!) όχι μόνο τον Σαμαρά, αλλά και ΌΛΗ  την τότε αντιπολίτευση (πλήν Πάνου Καμμένου) για συνενοχή στο σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδας (τα γραπτά μένουν).
       Ενώ ΌΛΟΙ καταλαβαίνουν τη στάση Βενιζέλου για την θέση του στο θέμα της εξεταστικής (δεν ξέρω πως, είτε ως βασικού ενόχου είτε ως συλλογικής κομματικής ευθύνης) τρέφουν αυταπάτες και περιμένουν την στάση Σαμαρά σαν μια δύσκολη απόφαση  (για την αξιοπιστία του άραγε χαχα! Ή για την επιβίωση της κυβέρνησής του τάχα! Έχει και μια σωτηρία της χώρας ως καθήκον! Χιχιχι) ενώ για μένα, είναι σίγουρο ότι ο ρόλος και οι ευθύνες του για την εθνοκτονία  είναι ίδιες με αυτές του ΓΑΠ και των υπολοίπων.
       Ο κοινοβουλευτισμός στην Ελλάδα με ένα σύνολο από νόμους, κανονισμούς και διατάξεις είναι ένα θέατρο ενός και μόνο θιάσου! Που επιτρέπει ακόμα και σε αυτόν που ζητά την εξεταστική (ενώ έχει καταπιεί παραβίαση του Συντάγματος δύο μνημόνια ένα μεσοπρόθεσμο και κάμποσους εφαρμοστικούς) να είναι σίγουρος για το αποτέλεσμα χωρίς να χάνει την παράσταση!
       Σε ένα σχόλιο διάβασα ότι οι εφεδρείες της τρόικα στην Ελλάδα εξαντλούνται! (ΠΑΣΟΚ 7-8%, ΛΑΟΣ εκτός, Κουνέλης πολύ σύντομα εκτός και αυτός, και η ΝουΔουΠΟΛΑΝ του Αντώνης έχει πέσει στο λάκκο με τα αγγούρια, που είτε τα φάει ή τα πουλήσει δεν θα πάει μακριά) αλλά εγώ (μακάρι να κάνω λάθος) πιστεύω ότι και ο Αλέξης είναι στο κόλπο, και μάλιστα με δύο σενάρια, είτε μιας απίστευτης κωλοτούμπας αλλά Σαμαρά είτε ενός προσχεδιασμένου τσαμπουκά ως αφορμή μιας συμφέρουσας για τους τοκογλύφους και ολικής καταστροφής για εμάς πλήρης χρεοκοπίας.
Μάκης Αρμενιάκος  

       
πηγή:attikanea
…και όπως σας είχαμε πει, ο Πεπόνης έστειλε τον φάκελο για το μνημόνιο στην βουλή. Ποιός είπε όχι στην εξεταστική είπαμε;

20120821-234116.jpg 

Δεν χρειάζονται περικοκλάδες. Ο Πεπόνης έκανε το χρέος του και έστειλε τον φάκελο στην βουλή όπως σας είχαμε αποκαλύψει εδώ και δύο εβδομάδες. Το καθήκον του το έκανε μέχρι εκεί που μπορούσε και τώρα δίνει την ευκαιρία στο πολιτικό σύστημα να αποδείξει εάν έχει το τσαγανό ή εάν κυλιέται ολόκληρο στην διαφθορά.

Η ενέργεια αυτή του Πεπόνη είνα απόδειξη για το έγκλημα του μνημονίου. Με 



εισαγγελική βούλα, η υπαγωγή της χώρας σε αυτόν τον δολοφονικό σχεδιασμό, ήταν προμελετημένο έγκλημα. Αυτό βεβαίως το έχει παραδεχθεί και ο ίδιος ο Παπανδρέου λέγοντας όμως ότι “μας έκαναν πειραματόζωο” και ότι αυτός ήταν εξ’ ίσου θύμα. Υπάρχουν όμως ακόμα κάποιοι έντρομοι γραφικοί, που... εξακολουθούν να το θεωρούν “επιτυχία”! “Προσωπική” επιτυχία ίσως.

Απομένει να δούμε πόσοι από αυτούς που ψήφισαν το μνημόνιο το έκαναν λόγω βλακείας, ασχετοσύνης, κομματικής πειθαρχίας και πόσοι είχαν απολαβές από την εκποίηση της χώρας. Δύο κατηγορίες υπάρχουν, αυτοί που τα άρπαξαν και αυτοί που “δεν γνώριζαν”.

Εάν το πολιτικό σύστημα τους καλύψει, τότε καθίστανται όλοι συνυπεύθυνοι. Υπάρχει κάποιος πλέον που θα αρνηθεί την εξεταστική για το μνημόνιο;

Ο ηρωικός εισαγγελέας Πεπόνης πετά το γάντι στο πολιτικό σύστημα: “Καθήστε στο σκαμνί τον Παπανδρέου”







Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ