Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Α.Ε. ΔΩΔ/ΣΟΥ



ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ – ΡΟΔΟΣ 19/09/2012
Συνεχίζοντας να “ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ” αλλά και να “ΜΗΝ ΜΑΣΑΜΕ” ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την ακατανόητη πρόθεση της υποταγμένης συγκυβέρνησης των προθύμων, να προχωρήσουν στην δημιουργία κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών στην ΡΟΔΟ.  
Φαίνεται πλέων απροκάλυπτα ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο των προσκυνημένων στο μνημόνιο για το πώς θα πραγματοποιήσουν τα σχέδια τους.
Το νέο φρούτο που έρχεται για τον τόπο μας είναι η δημιουργία κέντρων κράτησης λαθρομεταναστών στην ΡΟΔΟ!!! Με λίγα λόγια ανοίγουμε μόνοι μας ακριβώς πάνω στα σύνορα της πατρίδας μας την κερκόπορτα σε κάθε δουλέμπορο να έρχεται και να αποθέτει καραβιές ολόκληρες απελπισμένων ανθρώπων.
Και μην μας πείτε κύριοι ότι θα λάβετε μέτρα για την φύλαξη των συνόρων μας. Βλέπουμε τι δημιουργήσατε στην Σύμη!!!
Αλήθεια ποία αστυνομία θα φυλάει όλους τους 

λαθρομετανάστες που θα στοιβάξετε στην ΡΟΔΟ. Μήπως εννοείται αυτήν την αστυνομία που έχετε αποψιλώσει σε ανθρωπινό δυναμικό, που δεν φτάνει να ικανοποιήσει τα στοιχειώδη πάνω στο νησί ?
Ποίοι τοπικοί φορείς θα αναλάβουν την εξυπηρετήσει αυτού του στρατοπέδου <<υποδοχής>> λαθρομεταναστών? Μήπως αυτοί οι τοπικοί φορείς που πρέπει να πάρουν βραβείο μη καθαριότητας για το νησί. Ή μήπως το πλήρως στελεχωμένο νοσοκομείο της ΡΟΔΟΥ θα μπορέσει να αντεπεξέλθει στην υγειονομική φροντίδα αυτών των ανθρώπων? 
Και βέβαια βλέπουμε ή μάλλον καλύτερα δεν βλέπουμε την αντίδραση των κυβερνητικών και συμπολιτευόμενων με την κυβέρνηση τοπικών βουλευτών !!! Μήπως πάλι θα έρθουν να κλαίνε σαν τις εύθυμες χήρες όταν  καταργηθούν οι  μειωμένοι συντελεστές  ΦΠΑ, ή ακόμα καλύτερα θα σκίζουν τα ιμάτια τους όταν δεν θα δημιουργηθεί η περιβόητη 14η Περιφέρεια και η Δωδεκάνησος θα παραμείνει απλά  η παχιά αγελάδα που  θα την αρμέγουν και θα ασελγεί  πάνω της ο κάθε πολιτικάντης που έρχεται εδώ για να  κουνήσει καθρεφτάκια .
Δεν είναι όμως μόνο οι παραπάνω που στρουθοκαμηλίζουν . Είναι και οι φορείς της τοπικής κοινωνίας , είναι και οι τοπικές κομματικές οργανώσεις. Τι περιμένετε κύριοι για να ξυπνήσετε ? Μήπως όταν δημιουργηθούν ΕΟΖ ( ειδικών οικονομικών ζωνών) θα χρησιμοποιήσετε τους λαθρομετανάστες που θα έχετε στεγάσει ως φτηνό εργατικό προσωπικό?
Θα μας βρείτε μπροστά σας!!! Καλούμε κάθε ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ στην προσπάθεια μας να βάλουμε ένα φρένο στην ξέφρενη πορεία προς την καταστροφή του τόπου μας.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ