Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!

       Το κόλπο με τις ΜΚΟ είχε ξεκινήσει από τη δεκαετία του 1960 στις ΗΠΑ και τροφοδοτούσε ένα σωρό στρατευμένους επιστήμονες, φιλόσοφους, λόγιους, ειρηνιστές, οικολόγους και κάθε καρυδιάς καρύδι της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ με ένα σωρό εκατομμύρια  για την προώθηση των ευγενών σκοπών τους αλλά στην ουσία για την δημιουργία  της  ιδεολογικής και φιλοσοφικής πλατφόρμας σε διάφορους τομείς που θα αποτελούσε τη βάση για την εξάπλωση της παγκόσμια ώστε να συμβάλει στην ωρίμανση του κόσμου (πρόοδο το λένε) να δεχθεί την παγκοσμιοποίηση.
       Βεβαίως με τα λεφτά αυτά εξαγοράζονταν και όσοι δεν πίστευαν σε αυτό προκειμένου με τη μέθοδο του πλουτισμού να αποσπάσουν τη συνεργασία τους ή έστω τη σιωπή τους.
       Σήμερα πια οι ΜΚΟ είναι διακρατικό σπορ που λειτουργούσε υπό την προστασία της σιωπής των ΜΜΕ για τους ίδιους και χειρότερους λόγους αλλά τη σούπα ήρθε να χαλάσει το Internet και να βγαίνουν τα άπλυτα στη φόρα!
         Για τον συγκεκριμένο κύριο (ΓΑΠ) υπάρχουν και άλλα κατορθώματα από τη θητεία του σαν ΥΠΕΞ στην κυβέρνηση Σημίτη!  Βλέπεις ο Γιωργάκης;

       

ΠΗΓΉ:OLYMPIA.GR 


ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ… ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑΣΟΥΜΕ!

Posted by filologos10 στο Μαρτίου 3, 2011


Γράφει ο Χάρρυ Κλυνν
… ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ Ο «ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΚΟΣ» ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ «ΔΙΑΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ»
ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΙΤΕΣ…
Ο Γ. Παπανδρέου χρηματοδότησε το Ίδρυμα  «Κέντρο Έρευνας και Δράσης για την Ειρήνη» (ΚΕΔΕ) της Μαργαρίτας με 1.249.694 ευρώ
Εξαιρουμένης της κυρίας Παπανδρέου, μητέρας του σημερινού προέδρου του κόμματος, επισημαίνουμε ότι πρόεδρος της ΜΚΟ που επιχορηγήθηκε με περίπου 400.000 ευρώ από τον Γιώργο Παπανδρέου είναι η γενική γραμματέας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θεοδώρα Κόκλα (συνεργάτης της Θάλειας Δραγώνα), μέλος του ΠΑΣΟΚ.
ΤΑ ΑΡΠΑΞΑΝ ΕΠΙΣΗΣ:
« Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου», το οποίο έλαβε ποσό ύψους 250.000 ευρώ. Ιδρυτικό μέλος αυτής της ΜΚΟ είναι ο σημερινός υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης.
«Πολίτες σε Δράση» είναι η οργάνωση στην οποία υπήρξε ιδρυτικό μέλος η βουλευτής Μαρία Δαμανάκη, η οποία έχει λάβει ως χρηματοδότηση 250.000 ευρώ.
«Ένωση Πολιτών Θεσσαλονίκης για το Περιβάλλον και τον Πολιτισμό» με ιδρυτικά μέλη τους κυρίους Γιάννη Μπουτάρη και Σπύρο Βούγια.
«Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης» με ιδρυτικό μέλος τον κ. Μιχάλη Τρεμόπουλο των Οικολόγων Πρασίνων.

1 σχόλιο:

maria iovinska είπε...

Δεν έμεινε τίποτα πια όρθιο.Μιζαδόροι και απατεώνες πολιτικοί στο απυρόβλητο και έξω,αλλοδαποί δολοφονούν εν ψυχρώ όποιονδήποτε τους στέκεται εμπόδιο κάνοντας τη χώρα λημέρι τους,λαθρομετανάστες εισέρχονται σωρηδόν καλυπτόμενοι από αριστεριστές ανεγκέφαλους,οικονομία..από το κακό στο χειρότερο,οι Τούρκοι αλωνίζουν ως τη Ραφήνα.,οι Αλβανοί ζητάνε και τη Πρέβεζα,και όλοι εμείς κοιτάμε τον Παπανδρέου να εκλιπαρεί για καλή μεταχείριση και επιμήκυνση της μαλακίας στον εγκέφαλο!

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ