Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

H φοροκάρτα, οι εταιρίες μάρκετινγκ και η Παγκόσμια διακυβέρνηση...(Εξαιρετικό βίντεο)

        Σκεφτείτε σοβαρά τι μπορείτε να αφήσετε στα παιδιά σας και στις επόμενες γενιές! Σπίτια; περιουσίες και ακίνητα; Ξεχάστε το! Διότι με νόμους, με πολέμους και χίλιους τρόπους μπορεί να δημευθούν, γκρεμιστούν, υπερχρεωθούν εξανεμισθούν.
       Είναι δύσκολο και το ξέρω, αλλά απαραίτητο να ξεχάσετε το σκεπτικό και τα όσα θεωρούσατε δεδομένα μέχρι τώρα.
       Αν το κάνετε όμως, είναι η τελευταία ίσως ευκαιρία για την ανθρωπότητα να αποφύγει το σκοταδισμό, τη βαρβαρότητα και την παγκόσμια τυραννία που έχει δρομολογηθεί και βρίσκεται σε εξέλιξη!
       Δεν θέλουν τα λεφτά σας γιατί ελέγχουν όλα τα λεφτά (το σύνολο των διαθέσιμων κεφαλαίων υπερκαλύπτει το παγκόσμιο ΑΕΠ χωρίς να λογαριάσουμε το σύνολο των παγκόσμιων χρεών που και αυτό τους ανήκει για να υποδουλώσουν κράτη και πολίτες), θέλουν το μόνο που δεν μπορούν να αποκτήσουν, ούτε με χρήματα, ούτε με τη βία, ούτε καν με τη φυσική εξόντωση του ανθρώπου.
       Θέλουν την ψυχή σου, το μυαλό σου, να ξεριζώσουν τη θέληση σου, να σβήσουν το αυτεξούσιο, το πνεύμα και την ελευθερία που μας χάρισε ο δημιουργός και ελεήμων Θεός, έτσι θα μετατραπούμε σε ζώα για να υπηρετούμε το Σατανά και την άρχουσα ελίτ που  όπως πιστεύουν θα εξελιχθούν σε ανώτερα όντα, πεφωτισμένα και θα θεοποιηθούν!
       Ναι πιστέψτε το, αυτά σχεδιάζουν, πιστεύουν και  υλοποιούν μέσα από τις μυστικιστικές οργανώσεις τους, τις μυστικές συναντήσεις τους και τις τελετές για τη λατρεία του Σατανά.
       Στο παρακάτω πολύ καλό άρθρο και στο επίσης πολύ καλό video θα πάρετε κάποιες πληροφορίες και στοιχεία, που είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στο σύνολο των αδιαμφισβήτητων στοιχείων που επαληθεύουν αυτό το εφιαλτικό σενάριο.
       Αγωνιστείτε για να δώσετε στα παιδιά σας ένα ελεύθερο κόσμο, μιλήστε τους για τις ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ αξίες, για ιδανικά, για την αγάπη στην πατρίδα την ιστορία μας και τον πολιτισμό μας, την θρησκεία μας και τους αιματηρούς αγώνες και τις θυσίες για την ελευθερία, και δώστε τους πρώτοι εσείς το καλό παράδειγμα, αρνούμενοι το συμβιβασμό για την "ευκολία" της φοροκάρτας, της κάρτας του πολίτη και αργότερα της εμφύτευσης του τσιπ. ΤΩΡΑ είναι η ώρα αύριο θα είναι αργά!
       Ας υποθέσουμε ότι περνάνε αυτές οι κάρτες και τις παραλαμβάνουμε γιατί έχουμε σκοπό να αρνηθούμε αργότερα το χάραγμα (εμφύτευση τσιπ) μπορούμε; ΌΧΙ!
       Από τη στιγμή που αποδεχθούμε και εφαρμοστή αυτό το σύστημα με τις κάρτες, δεν θα υπάρχουν μετρητά, ταυτότητες, βιβλιάρια, τίποτα. Θα είναι όλα μέσα στην κάρτα.
       Ένα ωραίο πρωί θα βγει μια ανακοίνωση που θα λέει, για την εμφύτευση του νέου τσιπ να προσέρχεστε στην τάδε υπηρεσία. Στην πρώτη σου συναλλαγή με την κάρτα θα λέει η κάρτα δεν είναι αποδεκτή από το σύστημα παρακαλώ απευθυνθείτε στις αρμόδιες υπηρεσίες για την τοποθέτηση τσιπ!
       Πανικός! Τα λεφτά μας, τα χαρτιά μας τα πάντα χαθήκανε! Όχι φυσικά αλλά αν θέλεις  τότε ας μην κάνεις  το χάραγμα! έτσι απλά.
       Πήγες σε απαγορευμένη συγκέντρωση; Η κάμερα σε εντόπισε σε απαγορευμένο σημείο; στέλνει αμέσως σήμα στο φάκελο σου, ενημερώνονται οι υπηρεσίες ασφάλειας και μπορεί αμέσως να σου επιβληθεί από πρόστιμο που θα αφαιρείται ακαριαία από το τσιπ μέχρι σύλληψη για φυλακή ή εξόντωση!
       Η παγκόσμια κυβέρνηση θα είναι μηδενικής ανοχής σε θέματα τάξης!

       Αυτά είναι επιστημονική φαντασία όσο και οι σημερινές εξελίξεις πριν από μόλις δύο ή τρία χρόνια!
       Αυτά είναι γνωστά και γραμμένα πριν από δεκαετίες και με περισσότερες λεπτομέρειες, όμως η δυσπιστία των ανθρώπων, η συστηματική συκοφάντηση όσων προσπάθησαν να τα καταγγείλουν και να ενημερώσουν τον κόσμο από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ, και κυρίως η προσήλωση μας στον καταναλωτισμό και τη χαλάρωση μας έφεραν ένα βήμα πριν την εφαρμογή τους.
       Σκέψου! η μοίρα μας επιφύλαξε να βρεθούμε σε αυτή τη ζωή, σε κρίσιμη χρονική περίοδο για την ανθρωπότητα και το Σχέδιο του Θεού.
       Ο θεός μας αποκάλυψε με πολλούς τρόπους αυτά που θα γίνουν και τον τρόπο που πρέπει να τα εκλάβουμε και να τα αντιμετωπίσουμε.
       Δεν φοβόμαστε! αλλά με περισσή πίστη δίνουμε τον αγώνα μας, και με πολύ προσευχή ζητούμαι και θα λάβουμε την θεία πρόνοια και τη δύναμη να συνεχίσουμε ως το τέλος.
       Η ΖΩΗ μας είναι στα χέρια μας, και η ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ κοντά στον Κύριο ΙΗΣΟΎ ΧΡΗΣΤΌ, η ανταμοιβή μας την ώρα της κρίσεως, για τις πράξεις μας.
       Γεννηθήτω το θέλημά σου. Αμήν. 
Μάκης Αρμενιάκος          

πηγή:anti-ntp
H φοροκάρτα, οι εταιρίες μάρκετινγκ και η Παγκόσμια διακυβέρνηση...(Εξαιρετικό βίντεο)

Ξεκινά την Δευτέρα η προαιρετική διανομή της φοροκάρτας...

Η κάρτα θα χρησιμοποιείται σε κάθε συναλλαγή και θα απαλλάξει τους πολίτες από την υποχρέωση συλλογής αποδείξεων (* Το τυράκι για να πέσουμε στην φάκα ), ενώ θα δίνει τη δυνατότητα στο υπουργείο Οικονομικών να έχει πλήρη εικόνα του ΦΠΑ. Με απλά λόγια όλες οι συναλλαγές όλων των υπάκουων εργατών θα καταγράφονται σε μία βάση δεδομένων στην οποία θα έχει πρόσβαση η κυβέρνηση και θα μπορεί να ελέγχει τον κάθε πολίτη, (εκτός και αν ανήκει στον κομματικό στρατό της) με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής. Θα εμπιστευόσασταν τα οικονομικά σας δεδομένα σε....
μια κυβέρνηση που ξεπουλάει την χώρα, απολύει τους πολίτες για να πληρώσει τοκογλύφους; Πιστεύετε  ότι τα πρόσωπα που κατείχαν τα ηνία της χώρας και συνεργάζονταν  με πράκτορες  όπου παρέδιδαν intelligence reports για την κυβέρνηση Καραμανλή (Χριστοφοράκος) και έπαιρναν μίζες από την siemens και την κάθε εταιρία, δεν θα παραδώσουν (έναντι ποσού φυσικά) τα στοιχεία κατανάλωσης του κάθε πολίτη σε πολυεθνικές εταιρίες ή σε εταιρίες μάρκετινγκ, ώστε να δουν τις προτιμήσεις σας και να κινηθούν αναλόγως;  ΜΕ άλλα λόγια ο φορολογούμενος θα αντιμετωπίζεται ως ένα προϊον με το πρόσχημα της φοροδιαφυγής. Είναι πλέον εμφανές ότι  είχαν εξ αρχής στο μυαλό τους αυτό.. Είναι η γνωστή τακτική problem - reaction - solution  (Πρόβλημα - αντίδραση- λύση). Δηλαδή παρουσιάζουν το μέτρο των αποδείξεων έναν χρόνο πριν, πιέζουν ακόμα και τους ηλικιωμένους να μαζεύουν αποδείξεις και μάλιστα να καταγράφουν τον  αριθμό της κάθε απόδειξης  σε ένα αρχείο (τρέχα γύρευε δηλαδή) και μας ταλαιπωρούν άδικα τρομοκρατώντας μας παράλληλα λέγοντας ότι αν δεν συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο ποσό σε αποδείξεις θα υπάρχει πρόστιμο (Πρόβλημα). Φανταστείτε του ηλικιωμένους της Χώρας στο άκουσμα αυτού εκβιασμού πως αντέδρασαν. Φυσικά και υπέκυψαν όμως δυσανασχέτησαν (αντίδραση). Αφού λοιπόν επί έναν χρόνο ταλαιπωρήθηκαν οι μισοί φορολογούμενοι, έρχεται το κράτος ως ευεργέτης (λύση) και προσφέρει μια λύση που θα μας απαλλάξει από όλα τα βάσανα της χαρτούρας εισάγοντας την φοροκάρτα ή αλλιώς φακελο-κάρτα.

Είδη σήμερα του news247 αλλά και άλλα ειδησιογραφικά sites ρίχνουν τίτλους που ηχούν στα αυτιά μας πολύ ωραία "Ο Οκτώβριος μας φέρνει τη φοροκάρταΜε στόχο να απαλλαγούμε από τη συλλογή αποδείξεων," 

Κοιτάζοντάς τα νέα δεδομένα που εισέβαλαν στην ζωή μας τόσο γρήγορα από απόσταση και με ψύχραιμο μάτι, μπορεί να καταλάβει κανείς οτι οδεύουμε προς κατάργηση του χρήματος. Η φοροκάρτα θα εξελιχθεί σε κάρτα του πολίτη και η κάρτα του πολίτη σταδιακά θα αντικαταστήσει τα μετρητά, συμβαδίζοντας έτσι με το όνειρο του Gap και των τραπεζιτών - νεοταξιτών, την Νέα Παγκόσμια Διακυβέρνηση....

 
ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
anti-ntp.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ