Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Με "σικέ" κοινό θα γίνει η παρέλαση

Ξέρουν ότι τους φτύνουν αλλά κάνουν ότι (πέρα;) βρέχει...!
       Να πας στο σπίτι σου, να σεβαστώ την ηλικία σου παππούλη Κάρολε Παπούλια. Γιατί η ιδιότητά σου, του προέδρου της Δημοκρατίας, δεν μ' αφήνει να σε σεβαστώ. Πολύ περισσότερο δε ο σεβασμός στο θεσμό που εσύ δεν υπηρετείς, μου επιβάλει να σε κρίνω, αυστηρά.
      Όταν κάποιος ξεφτιλίζετε Κάρολε, όπως εσύ, γίνεται ξεφτιλισμένος, και δεν είναι αρκετό το savoir vivre και οι "καλοί τρόποι" να το αλλάξουν αυτό.
      Το ξέρω, αλλά δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία για τη στάση σου, η ουσιαστική αδυναμία παρέμβασης του θεσμού του προέδρου. Όμως εσύ φρόντισες με τη στάση σου, αντί να τους προβληματίζεις για το πως να περνούν τα αντισυνταγματικά τους μέτρα, να  θεωρούν δεδομένη και τη βοήθεια σου με τις δηλώσεις σου,  όποτε διέκοπταν τη θλιβερή σιωπή σου.
       ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ θλιβερό, υψηλά αμειβόμενο ανθρωπάκι.
Αν θέλεις να προσφέρεις κάτι σε αυτή τη χώρα και το λαό που τόσο απλόχερα σε τίμησαν και σε αντάμειψαν, μην πας στη παρέλαση σαν πρόεδρος της Δημοκρατίας, παραιτήσου.
Μάκης Αρμενιάκος  
      

πηγή:defencenet.gr
Με "σικέ" κοινό θα γίνει η παρέλαση
 Τα έκτροπα που σημειώθηκαν στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου, με αποκορύφωμα το περιστατικό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, χτύπησαν «καμπανάκι» στο στρατιωτικό επιτελείο.

Με έγγραφό της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης, σχεδόν δύο μήνες πριν από τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου καθορίζονται πόσα και ποια άτομα θα βρεθούν στη παρέλαση!

Mε κατεπείγουσα διαταγή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται προστατευτική ανθρώπινη ασπίδα 800 αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων με τις οικογένειες τους.

Το έγγραφο εστάλη από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ.

Aναλυτικά το έγγραφο αναφέρει:

1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.


2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.).

3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ».

4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.).

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ