Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Νίκη της Ελλάδας που αντιστέκεται: Τροπολογία για Α340-300, τέλος!

       Τα εν λόγω αεροσκάφη θέλει και η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία για την οικονομικά συμφέρουσα μετατροπή και πιστοποίηση τους ως ιπτάμενα τάνκερ, για τον εναέριο ανεφοδιασμό (πολλαπλασιαστής Δύναμης) που θα απογείωνε τις επιχειρησιακές δυνατότητες της ΠΑ (ενιαίος αμυντικός χώρος Ελλάδας - Κύπρου) καθώς και προσβολές χερσαίων τούρκικων στόχων.
       Εν αντιθέσει με τον αρθρογράφο δεν πιστεύουμε στην άγνοια του κ Βενιζέλου, αφού η προέλευση των χρημάτων και η ανάμιξη της Proton Bank του κ Λαυρεντιάδη μας θυμίζει τη φωτογραφική τροπολογία του κ Βενιζέλου με την οποία επέστρεψε τα 50 εκατομμύρια ευρώ που είχε καταχραστεί ο κ Λαυρεντιάδης  για να αποφύγει τα χειρότερα!!!!
       Οι ρεμούλες και τα Σκάνδαλα των ΓΑΠ, Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλου και της λοιπής συμμορίας, πέραν του εγκλήματος του μνημονίου, τους καθιστούν κατηγορούμενους του κοινού ποινικού δικαίου, συνεχίζοντας τη μακρά περίοδο της μαύρης διακυβέρνησης εφταετίας Σημίτη, πεντέμισι χρόνων Καραμανλή και 2+ έτη μνημονίου, με μοναδικό επίσημα ύποπτο και προφυλακιστέο από την Δικαιοσύνη Εφραίμ!!!!!
       Δεν φταίτε εσείς ξεφτιλισμένοι που κλέβετε χωρίς να κρατάτε ούτε καν τα προσχήματα, αλλά η ηλιθιότητα μας που όχι μόνο σας το επιτρέπει, αλλά σας ανεχόμαστε να μας μιλάτε για σωτηρία, για θυσίες και για ηθική.
      Αυτά συμβαίνουν όταν αντί για τους άριστους, εκλέγουμε να μας αντιπροσωπεύουν ως κυβερνώντες, γόνοι, ξεφωνισμένοι πισωγλέντηδες παραγοντίσκοι και νεοταξίτες διαπλεκόμενοι ακαδημαϊκοί
!
Μάκης :Αρμενιάκος
πηγή:defencenet.gr
Νίκη της Ελλάδας που αντιστέκεται: Τροπολογία για Α340-300, τέλος!
Mετά από την κατακραυγή που προκάλεσαν τα δημοσιεύματα του defencenet.gr, αποσύρθηκε πριν λίγο στην Βουλή η τροπολογία με την οποία θα γινόταν νόμος του κράτους η πώληση-χάρισμα/"ξέπλυμα" των 4 Airbus A340-300!

Ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών Ε.Βενιζέλος αναγκάστηκε να αποσύρει την τροπολογία με την οποία θα νομιμοποιείτο ένα πρωτοφανές ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας στην τιμή-χάρισμα των 31 εκατ. ευρώ, αλλά και θα"ξεπλένονταν" - σαφώς και χωρίς να το γνωρίζει ο υπουργός Οικονομικών θέλουμε να πιστεύουμε τα κλεμμένα λεφτά της Proton Bank.
Δεν θα μιλήσουμε για "δικαίωση" του defencenet.gr (το μόνο Μέσο Ενημέρωσης που και ανέδειξε το σκάνδαλο σε ότι αφορά την τιμή των αεροσκαφών, αλλά αποκάλυψε το ακόμα μεγαλύτερο σκάνδαλο ότι τα λεφτά για την αγορά των Airbus της Apollo Aviation Group, προέρχονταν από εταιρεία που είχε σκανδαλωδώς δανειοδοτηθεί από την Proton Bank), γιατί μένει να ακυρωθεί και η απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής της προπαραμονής των Χριστουγέννων. Αλλά οπωσδήποτε δεν έγινε νόμος του κράτους η πρωτοφανής κομπίνα..
Ερωτήσεις στην Βουλή για την πώληση των Airbus έχουν καταθέσει τόσο η ΝΔ και ο ΛΑΟΣ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ (ο τελευταίος και στην Ευρωβουλή).
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ