Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Κατάληψη στο κέντρο υγείας Πάτμου - video

       Πρωτοφανής η εγκατάλειψη των νησιών του νομού μας από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που παραδοσιακά προηγείται στα Δωδεκάνησα, αλλά και από αυτή του Λ. Παπαδήμου που ουσιαστικά είναι η συνέχεια αυτής του ΓΑΠ με μερικές προσθήκες.
       Από τη έδρα της περιφέρειας εως το Νοσοκομείο της Ρόδου, είναι φανερή η αδιαφορία και η εγκατάλειψη του νομού στην τύχη του, ή μάλλον στα δόντια του μνημονίου και στην υποταγή των τοπικών βουλευτών της κυβέρνησης, που ψηφίζουν τα πάντα χωρίς να απαιτούν και να εξασφαλίζουν τίποτα για το τόπο.
       Με τη μούτρα θα επισκεφτούν τα νησιά μας για να ζητήσουν τη ψήφο μας; Τι θα μας υποσχεθούν; μήπως τη βουλγαροποίηση της οικονομίας μας ή συγκοινωνίες, νοσοκομεία και πράσινα άλογα για πράσινη ανάπτυξη;
       Ειδικά στον τομέα Υγείας ο κ Λοβέρδος έχει χάσει τη μπάλα αυτός και εμείς τον ύπνο μας, αφού παρόμοιες κινητοποιήσεις έχουν γίνει και στη Λέρο παλαιότερα αλλά και τα νέα για το Νοσοκομείο της Ρόδου δεν είναι καλύτερα.
Μάκης Αρμενιάκος

Κατάληψη στο κέντρο υγείας Πάτμου - video
Κατάληψη στο κέντρο υγείας Πάτμου - video
Σε κατάληψη του κέντρου υγείας προχώρησε με τους πολίτες ο Δήμος Πάτμου ως έσχατη κίνηση αντίδρασης στη δρομολογημένη – όπως τη χαρακτηρίζει σε ανακοίνωση του – διάλυση του, επισημαίνοντας ότι μέχρι σήμερα δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση στα αιτήματα των Πάτμιων από τους αρμόδιους φορείς Υγείας.
Το θέμα απασχόλησε το δημοτικό συμβούλιο, σε έκτακτη συνεδρίαση που


πραγματοποιήθηκε την περασμένη Πέμπτη, στη διάρκεια της οποίας, εκφράστηκε η αγωνία και η αγανάκτηση των κατοίκων του νησιού, από τη συνεχή υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας και του εμπαιγμού που υπάρχει από την πλευρά των αρμοδίων. 
Δείτε το ρεπορτάζ του Νίκου Μελιανού


πηγή: NewsKosmos.Com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ