Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες στη Σουηδική τηλεόραση! (video)

        Πόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις την απάτη; Πόσο δύσκολο είναι να δεις αυτά τα video και την αλήθεια για την σημερινή κατάσταση; Να αντιπαραθέσεις την πείνα ενός παιδιού με την οδύνη του ΓΑΠ για τη λήψη των σκληρών μέτρων! Τα ρίγη στη ραχοκοκαλιά ενός άστεγου με τα επιχειρήματα του Βενιζέλου για τη σωτηρία της πατρίδας και τους πόνους κάθε παππού χωρίς φάρμακα ή γιατρούς με την αντιμνημονιακή πολιτική του Σαμαρά και του κάθε μπλαζέ ατσαλάκωτου μεγαλοδημοσιογράφου.
       Θεέ μου τι υποκρισία! Μέχρι και ο Παπαδήμος έγραψε μπροστά στις κάμερες να επισκέπτεται και να συμπονεί τους άπορους, θύματα τις πολιτικής που προωθεί για τα συμφέροντα των τραπεζιτών που είναι οι εντολοδόχοι του.
       Αλλά τι σημασία έχουν όλες αυτές οι μελό καταστάσεις! Άλλα είναι τα πραγματικά ερωτήματα. Ευρώ ή Δραχμή; Τώρα εκλογές ή μετά; άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων και φυσικά το χιτ της εβδομάδας, η βελτίωση της ανταγωνιστικότητας μιας οικονομίας που δεν παράγει πια σχεδόν τίποτα!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:troktiko.eu

Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες στη Σουηδική τηλεόραση!

  • 2589
 Συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τους Έλληνες στη Σουηδική τηλεόραση!
Η εικόνα της χώρας μας μεταφέρθηκε μέσω του τηλεοπτικού δέκτη στη Σουηδία!
Το εν λόγω ντοκιμαντέρ, με τίτλο «Τι τρέχει με τους Έλληνες;», ξεκινά με την εικόνα μιας παιδοψυχολόγου, η οποία ξεσπά σε λυγμούς, μη μπορώντας να  περιγράψει τις δύσκολες καταστάσεις που αντιμετωπίζει η χώρα μας, υπό τους ήχους του περίφημου «λεφτά υπάρχουν» του Γιωργάκη.
Η κάμερα καταγράφει τα λουκέτα και τα άδεια καταστήματα της Αθήνας, το κίνημα των «Αγανακτισμένων» και την οργή των πολιτών, που βλέπουν τα εισοδήματά τους να μειώνονται, τους φόρους να πολλαπλασιάζονται και την ακρίβεια να θεριεύει…

Η Λιάνα Κανέλλη αποτελεί ίσως υπόδειγμα ηθικής πολιτικού! Αλλά είναι σαν τη μύγα μέσα στο γάλα που λέει και ο λαός… Πάντοτε παρουσιάζει την αλήθεια των γεγονότων. Δεν θα μπορούσε λοιπόν σε αυτό το μείζoν ερώτημα «Γιατί φτάσαμε ως εδώ;», να μην εκφράσει την άποψή της… Σύμφωνα λοιπόν με την κα. Κανέλλη, μεγάλη ευθύνη για την κατάντια της χώρας μας έχουν οι αστοί και οι μικροαστοί.
Δύο βίντεο που μαρτυρούν την κατάσταση της χώρας μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ