Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Δίκη Καμμένου

       Η σχιζοφρένεια και η παραφροσύνη που επικρατούν στην Ελλάδα σε όλη της το μεγαλείο! 
       Δεν μας κάνει πια εντύπωση τίποτα! Κάνει ότι θέλει ο καθένας και κυρίως οι ασκούντες εξουσία, που άλλα λένε άλλα κάνουν και άλλα εννοούν, και δεν τρέχει τίποτα.
       Ο ίδιος ο Τσουκάτος ομολόγησε για τα λεφτά από την μιζενς, και δεν έγινε ποτέ καμία κίνηση εναντίον του.
       Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σήκωσε τα λάβαρα της κάθαρσης προεκλογικά κατηγορώντας τους πάντες, χωρίς ποτέ να εξηγήσει που πήγαν τα λεφτά του Τσουκάτου, και μετά τις εκλογές που βγήκε πρωθυπουργός (μπράβο στους πολύ λεβέντες που ψήθηκαν να τον ψηφίσουν) πήγε στον πρόεδρο της Μπανανίας (Δημοκρατίας δεν το λες) να μιλήσει για την κάθαρση! την ευνομία και την πάταξη της ατιμωρησίας!!!
       Ο τσουκάτος λοιπόν στο απυρόβλητο και ο Καμμένος στο σκαμνί για συκοφαντία από τον Τσουκάτο! Από το σημείο αυτό και μετά, κάθε σχόλιο δεν είναι απλώς περιττό ή αδύνατο, αλλά αντικείμενο μελέτης για αρκετούς επιστημονικούς κλάδους π.χ. Ψυχιατρικής, Ανθρωπολογίας, Ζωολογίας, κα
Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:olympia.gr
Δίκη Καμμένου
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου και περί ώρας 09.00 στη τ. Σχολή Ευελπίδων κτίριο 4 αίθουσα 1 θα διεξαχθεί η δίκη του συκοφάντη βουλευτή Καμμένου Παναγιώτη (Πάνου) του Ηλία και της Πολυτίμης.
Ενάγων ο τίμιος φτωχός φαρμακοποιός Θεόδωρος Τσουκάτος ο επονομαζόμενος και «στρατηγός» ή «ταμίας του Αρχιερέα της διαπλοκής».
Ο κύριος Καμμένος πρέπει να καταβάλει το ποσόν των 200.000 ευρώ (και όχι γερμανικών μάρκων) διότι είχε το θράσος να επιβεβαιώσει ότι ο ενάγων, όπως ο ίδιος ομολόγησε, πήρε 1.000.000 γερμανικά μάρκα για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ και ότι δεν πίστεψε τον σωτήρα της Ελλάδος κ. 

Παπακωνσταντίνου, τ. υπουργό Οικονομίας που φημίζεται για την αξιοπιστία του, ότι δεν πήγαν τα χρήματα στο ταμείο της Χαριλάου Τρικούπη.
Διότι δεν σεβάστηκε τη φήμη του αγωνιστή Θεόδωρου και τόλμησε να αναφέρει στην Εξεταστική της Siemens ότι όπως παραδέχτηκε ο Χριστοφοράκος, η Siemens AEG, η Siemens ΕΛΛΑΣ, η Ελληνική, η Ελβετική, η Γερμανική δικαιοσύνη, η γνωστή συκοφάντης Αριστέα Μπουγάτσου, υπάρχει άλλο 1 .000.000 ευρώ για λογαριασμό του ΠΑΣΟΚ στην Ελβετία.
Όσοι παρευρεθούν για να χειροκροτήσουν, αποθεώσουν τον κύριο Τσουκάτο να συμπαρασταθούν στον άνθρωπο που συκοφαντεί ο Καμμένος, παρακαλούνται όπως σεβαστούν την διακομματική προσπάθεια επαναφοράς του Σημίτη και δεν χαλάσουν το κλίμα που διαμορφώνει η Κα Διαμαντοπούλου με τον Κ. Χατζηδάκη ,ή ο Χρύσανθος Λαζαρίδης μέ τον Γιάννο Παπαντωνίου.
Θα ακολουθήσουν οι αγωγές κατά Καμμένου μέχρι να σιωπήσει από Αντρίκο Παπανδρέου 1.000.000 Ευρώ, Ντορή Μαργέλλο 10.000.000 Ευρώ ( ο αρχηγός δεκαπλάσια), Μιράντα Ξαφά 1.000.000 Ευρώ ,Χάρη Μάκα 1.000.000 Ευρώ.
Στίς επόμενες δίκες θά υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα με κομπανίες από Γενεύη και μπαλέτα απο Κόστα Ρίκα.
Μετά τιμής
Χρήστος Καραβέλας – Ουρουγουάη
Υ.Γ καλέστε καί τους φίλους σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ