Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

ΜΉΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ..

Γράφει ο  ΑΡΤΕΜΙΟΣ Ο ΛΕΡΙΟΣ
ΜΉΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ..
ΕΕΕ! ΑΡΧΟΝΤΕΣ…..
Κυκλοφορεί στη Λέρο αυτές τις δύσκολες ένα ακόμα κακό νέο που όποιος το ακούει το λιγότερο του σηκώνεται η τρίχα ….κοινώς ανατριχιάζει.
Μάθαμε από όχι και τόσο ανεπίσημες πηγές ότι οι υπηρεσίες του Ι.Κ.Α. Λέρου θα συρρικνωθούν με αποτέλεσμα κάποιοι υπάλληλοι να αναγκαστούν να μεταταχθούν σε άλλα υποκαταστήματα σε άλλες περιοχές της χώρας .
Θα ήθελα να ήξερα ποιός ηλίθιος είναι αυτός που σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο τέτοια εποχή και να ξεσπιτώσει πάνω κάτω  δέκα οικογένειες, δηλαδή καμιά σαρανταριά άτομα .
Βέβαια κυκλοφορεί ότι το ίδιο θα συμβεί και στην Κάλυμνο και στην Πάτμο και φυσικά δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε .
Ας δούμε όμως πρώτα τα του οίκου μας …..
Για ενεργοποιηθείτε αιρετοί άρχοντες και αφήστε τα μικροπολιτικά συμφέροντα και τις λοιπές παπαρολογίες   και δείτε τι θα κάνετε γιατί η κρίση χτύπησε και το νησί μας και δεν είναι καιρός να αδειάζουν τα ακριτικά νησιά γιατί μετά το ΙΚΑ θα έρθει η σειρά της ΔΟΥ και μετά του ΚΘΛ και τότε να δω τι θα μας πουν  αυτοί οι κύριοι που  συγκυβερνούν και που πολλοί από εσάς θα περιφέρεστε κατά την προσεχή προεκλογική περίοδο  μαζί τους με αντίτιμο λίγα  ψήγματα εξουσίας και ότι άλλο αυτά συνεπάγονται .
ΕΕΕ! ΑΡΧΟΝΤΕΣ….Με μια φωνή και όλοι μαζί διεκδικήστε την παραμονή των υπηρεσιών  στο νησί μας . Μην αφήσετε  τους άσχετους τεχνοκράτες να αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.


Αν απομακρυνθούν οι υπηρεσίες αυτές πως θα εξυπηρετούνται οι πολίτες ….Τι θα γίνει …θα γυρίσουμε στην δεκαετία του ’70.Για ένα απλό χαρτί θα τρέχουμε στη Ρόδο η στήν Κώ ;
Και βέβαια το βασικότερο….τι θα γίνει ?ρχοντες…πόσοι θα μείνουμε στην Λέρο….θα έχετε και εσείς σοβαρό πρόβλημα…ποιοι θα μείνουν για να ψηφίζουν εσάς  και τους κολλητούς σας τους βουλευτές. Όπως πάει το πράμα μόνο γέροντες θα μείνουν και συνήθως δεν έχουν και ιδιαίτερη  επιθυμία να πηγαίνουν στις κάλπες.
 ΕΕΕ! ΑΡΧΟΝΤΕΣ…..Μας ανάγκασαν  να βάλουμε πλάτη χωρίς να μας ρωτήσουν και τώρα μας ζητούν και κ……ο, πάλι χωρίς να μας ρωτήσουν ενώ αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα για τους άνεργους , τους άστεγους και θεωρώντας μας όλους  τεμπέληδες και αναξιοπαθούντες και αδίκως αγανακτισμένους.
  ΕΕΕ! ΑΡΧΟΝΤΕΣ Είναι καιρός να δείτε σοβαρά  τα πράγματα και όλοι μαζί να χαράξετε μια σοβαρή στρατηγική για το καλό του νησιού μας, τουλάχιστον για να προλάβετε τα χειρότερα.
Άντε και καλά μυαλά


ΑΡΤΕΜΙΟΣ Ο ΛΕΡΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ