Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΤΡΟΜΕΡΕΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.

       Τι πας στη Ρωσία κ Σαμαρά; Να κάνεις τι; Αφού αν υπογράψεις τη δανειακή, αυτοδυναμία δεν βλέπεις ούτε στον ύπνο σου! και ότι δεκανίκι βρεις για να κάνεις κυβέρνηση, τις συμφωνίες που υποτίθεται κλείνεις με τους Ρώσους είναι καμένο χαρτί.
       Λεφτά από Ρωσία δεν μπορείς να πάρεις διότι απαγορεύεται ρητά από την παλιά αλλά και την νέα δανειακή που θα ψηφίσεις.
       Για τους αγωγούς πάλι ξέχνα το, δεν έχεις τους συμμάχους αλλά ούτε τα κότσια (που είχε ο Καραμανλής) καθώς μόλις προχθές η κυβέρνηση Παπαδήμου που στηρίζεις, τα έθαψε οριστικά και δεν βγάλατε κιχ!
       Για αμυντικούς εξοπλισμούς πάλι, και αυτό είναι αδύνατο αφού ο προϋπολογισμός του μνημονίου για την άμυνα δεν φτάνει ούτε για τους μισθούς των αξιωματικών και των πιλότων μας.
       Εκτός αν έχεις κατά νου κάτι διαφορετικό, που είναι πέρα από τη λογική και τη φαντασία μου. Αλλά επειδή δε σε κόβω και πολύ για ξυράφι, μάλλον ψοφάς για παρέλαση!
       Την ώρα λοιπόν που κάνεις παρέλαση στη Ρωσία ο Τράγκας σου ετοιμάζει έκπληξη, που μπορεί να σου πάρει ψήφους, ενώ ο Καμμένος ετοιμάζετε να σου πάρει βουλευτές!
       Το μόνο που με ανησυχεί είναι μήπως με αυτά τα χάλια το γυρίσεις το παραμύθι αλλά ΠΑΣΟΚ και συν αισθανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης και το καλό της χώρας ζητήσεις την αναβολή των εκλογών και την παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου!!!!
        Α! καλό είναι να τα βρείτε με το ΠΑΣΟΚ και να προτείνετε να αναβληθούν οι εκλογές πέραν της τετραετίας, για όσο κρατά το μνημόνιο, και αν δεν μπορείτε να το περάσετε, όσο είναι νωρίς, βάλτε το στους όρους που ζητά η τρόικα! έτσι και αλλιώς με τις υπογραφές που ζητάνε από όλα τα κόμματα για δέσμευση των κυβερνήσεων και μετά τις εκλογές, οι εκλογές είναι ένα ακριβό καραγκιοζιλίκι!
Ρε δεν πάτε να πνιγείτε όλοι λαμόγια.
Μάκης Αρμενιάκος


πηγή:olympia.gr
ΤΡΟΜΕΡΕΣ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΑΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ. "Ποιές οι σχέσεις σου με τον καλαμποκάνθρωπο";;

Πραγματικές βόμβες αυτές που εξαπέλυσε ο Γιώργος Τράγκας πριν από λίγο στην εκπομπή του στον RealFM. Βόμβες που μάλιστα ανακοίνωσε ότι θα τις συνοδεύσει με στοιχεία στο περιοδικό του “Crash”.

“Πόσο στενά συνδέονται οι δύο συμφοιτητές”;

“Ποιές οι σχέσεις του Σαμαρά με τον καλαμποκάνθρωπο”;

“Θα τα δούμε όλα την Παρασκευή…”

Σε απλά Ελληνικά, ο Τράγκας εννοεί πως έχει στοιχεία που


 να συνδέουν τον Σαμαρά με την όλη υπόθεση των CDS και τον στενό φίλο και “μέντορα” για πολλούς του πρωθυπουργού, τον κύριο Μαργέλλο, γνωστό από την υπόθεση με το καλαμπόκι (εξ ου και το παρατσούκλι).

Την υπόθεση όπως γνωρίζετε, την έχουμε παρακολουθήσει από την πρώτη στιγμή αποκαλύπτοντας τα στοιχεία που ξετύλιξαν την ακρη του…νήματος. Δεν έχουμε “καταπιεί” οποιοδήποτε στοιχείο χάριν κομματισμού κλπ (για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις). Δεν μπορούμε λοιπόν να υιοθετήσουμε τις βαρύτατες κατηγορίες του Γιώργου Τράγκα για τον Αντώνη Σαμαρά, μέχρι τουλάχιστον να δούμε τα στοιχεία. Κοντός ψαλμός…



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ