Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010 (video), ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟ ΚΟΥΜΕΝΤΟ!

       Είναι δυνατόν να στήνεται ένας τεράστιος μηχανισμός νομισματικής ένωσης με τεράστιο ρίσκο για τις μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης και του κόσμου και να μην είχε προβλεφθεί τι θα γίνει σε περίπτωση οικονομικής αστάθειας μιας εκ των χωρών μελών της ένωσης;
       Τα αγγλικά μου και ο χρόνος δεν μου επέτρεψαν να τσεκάρω τα λεγόμενα ενός εκ των δεκάδων ειδικών των τηλεοπτικών παραθύρων, που μίλησε για έτοιμο μηχανισμό στήριξης στο άρθρο 22 της συνθήκης της νομισματικής ένωσης, και που προκλητικά αγνοήθηκε από την Ελλάδα! προς χάρη του ΔΝΤ, και δέχθηκαν οι Ευρωπαίοι εταίροι για το συμφέρον τους, αφού ο νέος μηχανισμός που διαμορφώθηκε (το καμάρι του ΓΑΠ!) ήταν με πολύ ευνοϊκότερους όρους για αυτούς!!!!
       Ας μην ξεχνάμε άλλωστε ότι και μια βδομάδα πριν την απόφαση για το PSI ο πρωθυπουργός και ο ΥΠΟΙΚ κ Βενιζέλος μας διαβεβαίωναν σε όλους τους τόνους ότι δεν θα γίνει αναδιάρθρωση του χρέους και ότι αν γίνονταν κάτι τέτοιο θα σήμαινε καταστροφή!!! ενώ αμέσως μετά το παρουσίασαν σαν τη μεγάλη ευκαιρία και την οριστική επίλυση του προβλήματος (για πολλοστή φορά) για την απαραίτητη εξασφάλιση της σταθερότητας που χρειάζεται η χώρα.
       Τώρα γιατί μία απόφαση που μπορούσαμε να πάρουμε μονομερώς εμείς, και να τη διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για εμάς, το αφήσαμε μετά από δυο χρόνια που άφησαν καμένη γη πίσω τους, για να την κάνουνε αυτοί με τους δικούς τους όρους είναι απορίας άξιο.
       Εδώ όμως αποκαλύπτεται, από τα παραδοσιακά λιβανιστήρια του ΠΑΣΟΚ και του μνημονίου (mega), ότι οι Γερμανοί μας πρότειναν το κούρεμα από πέρσι και δεν το δεχτήκαμε εμείς!!!!!!!!!!!!! 
       Δηλαδή τα μοναδικά γνωστά όχι που είπε η κυβέρνηση (μέχρι πριν από λίγο είχαμε την εντύπωση ότι δεν είχε ακουστεί ποτέ αυτή η λέξη από την ελληνική πλευρά στις υποτιθέμενες διαπραγματεύσεις) ήταν εις βάρος των συμφερόντων μας! κάτι που δεν έκανε για τις συντάξεις , τους μισθούς αλλά ούτε καν για την δημόσια υγεία και περίθαλψη!!!
       Φυσικά όλα αυτά δεν είναι δουλειά της δικαιοσύνης, αφού πρόκειται για πολιτικές ευθύνες!!! και αφορούν Στρατοδικείο με το ερώτημα της εκτέλεσης!
Υ/Γ Τον ΓΑΠ, μετά τον Στρος Καν που είπε για τις μυστικές συνομιλίες για την προσφυγή της Ελλάδας στο ΔΝΤ, τον δίνουν και οι Γερμανοί για το κούρεμα!
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:olympia.gr
ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2010, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΝΤ! ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟ ΚΟΥΜΕΝΤΟ!
Η Απόδειξη του εγκλήματος. Μαζί με την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ δείχνουν το σχέδιο που θα μπορούσε να είχε υλοποιηθεί ΕΝΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΔΝΤ! Όχι όμως…κάποιοι ήθελαν να κάνουν το ΔΝΤ πλούσιο… Και μετά να φέρουν τα στοιχεία στα μέτρα τους ώστε να το τεκμηριώσουν.


"Κάποιοι λένε ότι η αναδιάρθρωση χρέους έπρεπε να είχε γίνει από τον Μάιο του 2010. Το σίγουρο είναι ότι το είχε προτείνει η Ευρωπαική Ένωση αλλά η Ελληνική κυβέρνηση το απέρριψε."
Δείτε το 15 sec video


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ