Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Επίσκεψη σε Λέρο και Πάτμο της κ Μίκα Ιατρίδη για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας

pressoffice@iatridi.gr
Επίσκεψη σε Λέρο και  Πάτμο της κ Μίκα Ιατρίδη για την  κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας
Τη Λέρο και την Πάτμο επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο η Μίκα Ιατρίδη προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας των τοπικών οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας στα δυο νησιά.

Στη Λέρο η βουλευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. παρέστη και ως εκπρόσωπος και κεντρική ομιλήτρια του κόμματος και του προέδρου Αντώνη Σαμαρά. Στην ομιλία της η Μίκα Ιατρίδη αναφέρθηκε στη δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα και αναφέρθηκε εκτενώς στα ολέθρια σφάλματα της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου και του ΠΑΣΟΚ. Τόνισε ότι η Ν.Δ. και ο Αντώνης Σαμαράς δεν πρόκειται να δώσουν υποσχέσεις του τύπου «λεφτά υπάρχουν» αλλά με ρεαλιστικές προτάσεις, πολλές από τις οποίες έχουν δικαιωθεί από τις εξελίξεις και υιοθετούνται, θα δοθεί διέξοδος στην κρίση.

Σε ό,τι αφορά την κυβέρνηση Παπαδήμου η βουλευτής σημείωσε ότι

 πρόκειται για κυβέρνηση ειδικού σκοπού που υπαγορεύτηκε από το αδιέξοδο που προκλήθηκε από τις καταστροφικές επιλογές του κ. Παπανδρέου. Αναφερόμενη στην απαξίωση της Δωδεκανήσου και του νησιωτικού χώρου τα τελευταία δυο χρόνια, η βουλευτής τόνισε ότι οι νησιώτες δεν είναι πολίτες Γ΄ κατηγορίας. Και κατέληξε τονίζοντας ότι  «η Ελλάδα ξεκινά από τα νησιά μας και τίποτα δεν μας έχει χαριστεί, για αυτό και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε».

Κατά την παραμονή της στη Λέρο η Μίκα Ιατρίδη είχε ακόμη την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συμπατριώτες της με τους οποίους μοιράστηκε τον προβληματισμό τους για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στο νησί.

Την Κυριακή η βουλευτής πήγε στην Πάτμο για την αντίστοιχη εκδήλωση, ενώ κατά την παραμονή της εκεί της δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει  με το Δήμαρχο κ. Στόϊκο για τα ζητήματα του νησιού, για τα οποία η Μίκα Ιατρίδη έχει κάνει συνεχείς παρεμβάσεις στη Βουλή, καθώς και με τον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του Κέντρου Υγείας κ. Μπλούκα για τις ελλείψεις του Κέντρου Υγείας και το αποτέλεσμα των πρόσφατων κινητοποιήσεων.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ