Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Πρόκληση μέσω ΑΠΕ κατά Ρωσίας: Mιλάνε για "καθεστώς του Πούτιν"

       Από το σύνολο των πολλών καυτών ειδήσεων σήμερα, διάλεξα να ξεκινήσω από μια φαινομενικά δευτερεύουσας σημασίας ανάρτηση.
       Βλέπετε ο χαρακτήρας αυτού του blog δεν μπορεί να είναι τυπικά ειδησιογραφικό (δεν υπάρχουν οι δυνατότητες) αλλά περισσότερο άποψης - γνώμης και εναλλακτικής πληροφόρησης. Άποψη και γνώμη βέβαια, που με καθιστά από ανεπιθύμητο και αντιπαθή εως μισητό στους κάθε μορφής παράγοντες, αφού όλοι τους είναι με κάποιο τρόποι εξαρτημένοι και εξαρτώμενοι από αυτό το σύστημα τέρας, που η άποψη μου καταγγέλλει και χτυπά.
       Δεν μπορούν (δεν θέλουν) οι ιδεολογικοί "αντίπαλοι" να παραδεχθούν τις ευθύνες τους για τα σημερινά χάλια, όχι από τη λανθασμένη ψήφο, αλλά από την υποταγή τους και στην ατολμία τους να εναντιωθούν, για να μην ρισκάρουν τις σχέσεις με τους μηχανισμούς που υπηρέτησαν και ανταμείφθηκαν για αυτό, και της θέσης που σήμερα κατέχουν.
       Δεν μπορούν για τους ίδιους λόγους και οι παλιοί ιδεολογικά φίλοι να καταλάβουν ότι δεν άλλαξα, δεν πρόδωσα εγώ που παρέμεινα πιστός στις απόψεις μας, αλλά άλλαξε και πήρε στροφή η ηγεσία και το κόμμα τους, αποδεικνύοντας στην πράξη το κοινό τους πρόβλημα με τους αντιπάλους τους. Ότι δηλαδή ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έκαναν στροφή, αδειάζοντας τους φίλους τους, σε μια κοινή γραμμή που την ονόμασαν συναίνεση!!! κρατώντας προσχηματικές άνευ σημασίας διαφορές (να μην κλείσει το μαγαζάκι) εξυπηρετώντας τα ίδια σχέδια και συμφέροντα.
       Για να επανέλθω όμως στην ανάρτηση και το λόγω που την επέλεξα, είναι για να καταλάβετε πως αποδεικνύεται το παγκόσμιο δίκτυο συλλογής, επιλογής, επεξεργασίας, και διανομής ειδήσεων που αναπαράγονται από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ παγκοσμίως για την διαμόρφωση της κοινής γνώμης, της πολιτικής ατζέντας και τελικά της χειραγώγησης του κόσμου τοπικά και παγκόσμια. Όχι δεν πρόκειται για ευφάνταστες ιστορίες αλλά για την ωμή πραγματικότητα.
       Τα απολύτως ελεγχόμενα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων, συλλέγουν τις ειδήσεις (ενίοτε αν δεν υπάρχουν, και είναι απαραίτητο τις κατασκευάζουν κιόλας! πχ τα πυρηνικά όπλα του Σαντάμ Χουσείν) τις επιλέγουν ανάλογα την σκοπιμότητα τους (αποκλεισμός ειδήσεων που δεν εξυπηρετούν πχ Ισλανδία, αγανακτισμένοι στο Ισραήλ επί μήνες κα), επεξεργάζονται αυτές που θα προβληθούν με συγκεκριμένη φρασεολογία (τυχαία η κοινή διατύπωση τους από όλα τα ΜΜΕ) και φυσικά διανέμονται στα ΜΜΕ και προβάλλονται τόσο έντονα που γίνονται η καθημερινή μας πραγματικότητα.
       Τη σούπα ήρθε να χαλάσει εν μέρη το Internet που για χίλιους άλλους λόγους εξυπηρετεί και συντηρεί τα σχέδια των ηγετών (ελίτ - Illouminati) της παγκοσμιοποίησης, αλλά λόγω της φθηνής και εύκολης πρόσβασης σε αυτό το μέσο, της μη ελεγχόμενης (ακόμα) φύσης του και της τρέλας εκατομμυρίων bloggers παγκοσμίως, επιτρέπει τη διάδοση ειδήσεων (φωτογραφίες, video, ήχο κτλ) και κάθε μορφής πληροφοριών σε όσους έχουν πρόσβαση σε αυτό.
       Διαβάστε στη συνέχεια της ανάρτησης την εξαιρετική δουλειά (προπαγάνδα) του ΑΠΕ και συγκρίνετε τους χαρακτηρισμούς σε σχέση με την Ελληνική πραγματικότητα μιας Ευρωπαϊκής Δημοκρατικής Χώρας!!! 
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:defencenet.gr
Πρόκληση μέσω ΑΠΕ κατά Ρωσίας: Mιλάνε για "καθεστώς του Πούτιν"


Πρόκληση μέσω ΑΠΕ κατά Ρωσίας: Mιλάνε για "καθεστώς του Πούτιν"

Πρωτοφανή χαρακτηρισμό για την ρωσική κυβέρνηση και προσωπικά για τον Ρώσο πρωθυπουργό Β.Πούτιν και βέβαιο επόμενο πρόεδρο της Ρωσίας, χρησιμοποιεί σε τηλεγράφημά του το ελληνικό κρατικό Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, του οποίου φυσικά η μετάδοση των ειδήσεων βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο της κυβέρνησης.
Στο τηλεγράφημά του το ΑΠΕ-ΜΠΕ χαρακτηρίζει την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση του Ρώσου πρωθυπουργού Β.Πούτιν ως "καθεστώς" (!) χαρακτηρισμοί που βέβαια αποδίδονται σε ολοκληρωτικές κυβερνήσεις τύπου Βόρειας Κορέας, Συρίας κλπ.

Συγκεκριμένα στο κείμενο αναφέρεται ότι "Το καθεστώς του Πούτιν, ο οποίος είναι υποψήφιος για μια τρίτη θητεία στο Κρεμλίνο, αντιμετωπίζει κίνημα αμφισβήτησης που ξέσπασε μετά τις βουλευτικές εκλογές της 4ης Δεκεμβρίου, τις οποίες κέρδισε το κυβερνών κόμμα Ενωμένη Ρωσία και οι οποίες στιγματίσθηκαν από νοθεία, σύμφωνα με παρατηρητές και την αντιπολίτευση. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ".
"Το καθεστώς του Πούτιν" λοιπόν για το κυβερνητικό ΑΠΕ! Δηλαδή τι θα έπρεπε να λένε στην ελληνική κυβέρνηση για τον Τ.Μπους που στις εκλογές  το 2000 στις ΗΠΑ με τις "μαϊμού" ψήφος στο Μαϊάμια και την εκλογή που έστησε ο αδελφός του, επίσης κυβερνήτης του Μαϊάμι" απέναντι στον Αλ Γκορ, κέρδισε την προεδρία έστω και αν είχε πολύ λιγότερες ψήφους παναμερικανικά.
Είναι πραγματικά εντωπωσιακό το πως λειτουργούν απόλυτα ανθελληνικά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμου απέναντι στην Ρωσία, τόσο με την περίφημη δήλωση του ΥΠΕΞ για την ρωσική διαμαρτυρία στην προφυλάκιση του Εφραίμ, όσο και για την δήλωση αναφορικά με τους αγωγούς, όπου "σβήνεται" από τον χάρτη ο South Stream.
Ως αντανάκλαση αυτών των κινήσεων, η Ρωσία έχει διατυπώσει τον σκεπτικισμό της στο ΔΝΤ, ως προς την επιτυχία του προγράμματος PSI και για την σκοπιμότητα συμμετοχής του ΔΝΤ σε μία τέτοια συμφωνία.
Η στάση της Ρωσίας έχει συμπαρασύρει και ολόκληρη την ομάδα των BRICS σε αρνητική θέση έναντι της Ελλάδας και σημειώνουμε ότι με την δανειοδότηση του ΔΝΤ κατά 20 δισ. δολάρια από το "καθεστώς Πούτιν" που λέει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Ρωσία παίζει πλέον σημαίνοντα ρόλο στο ΔΝΤ.
Με απλά λόγια, οι κυβερνώντες κατάφεραν και έβαλαν τη Ρωσία απέναντί μας. Αυτό, όντως είναι επιτυχία. Για τους εχθρούς της χώρας...
                
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ