Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Συρρικνώνουν και άλλο το νοσοκομείο της Ρόδου (video)

       Και η Αστυπάλαια έχει παιδιά και η Λειψός έχει παιδιά δεν έχει μόνο η Πάτμος και η Λέρος! Τούτες τις δύσκολες ώρες που προσπαθούμε να αποφύγουμε τη χρεωκοπία πρέπει να ρίξουμε τις απαιτήσεις μας και να επικρατήσει η λογική! Αυτά ήταν τα λόγια του κ Κρεμαστινού στα Ράδιο Άρτεμις πριν από λίγες μέρες σχετικά με το πρόβλημα του παιδιάτρου, που η κυβερνητική ανευθυνότητα και εγκληματική αδιαφορία προσπαθεί να το μετατρέψει σε διαμάχη ανάμεσα στα δύο νησιά!
       Προς τι οι θυσίες κ Κρεμαστινέ; Προς τι τα μνημόνια, τα μεσοπρόθεσμα και όλη η παραφροσύνη που μας έχετε επιβάλει μαζί με την εξαθλίωση; Τι άλλο θα δώσετε στους δανειστές; Που θα βάλετε επιτέλους την κόκκινη γραμμή;  Αν δεν είστε ικανοί να διαπραγματευτείτε ούτε τα στοιχειώδη όπως είναι η υγεία και η ασφάλεια ενός πεινασμένου λαού, τότε πηγαίνετε σπίτια σας και βάλτε οποιονδήποτε στην θέση σας που δεν ευθύνεται για τα δικά σας εγκλήματα. Ο οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει αυτό που κάνετε εσείς, να λέει στα πάντα ναι!
       Ήδη πεινάμε, ήδη η εγκληματικότητα έχει προ πολλού μπει στα σπίτια μας μέσα, ήδη κλείνετε τα σχολεία, τις υπηρεσίες, τώρα και τα νοσοκομεία; Τι στο καλό προσπαθούμε να αποφύγουμε; αν συμβαίνουν όλα αυτά τότε να πτωχεύσουμε από μόνοι μας και να τους στείλουμε στον αγύριστο χωρίς να μας δεσμεύσετε για δεκαετίες, ξεπουλώντας τα πάντα!
       Α! και όλα αυτά τα κάνετε χωρίς καν να μας ρωτήσετε, από αίσθημα ευθύνης! γιατί ή άλλοτε πολύ καλές εκλογές που πάντα ζητούσατε την επομένη των εκλογών που χάνατε, ήταν η δημοκρατική έκφραση του κυρίαρχου λαού που μας έβγαζε από τα αδιέξοδα (στην δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα μας λέγατε) ενώ τώρα που θα αποφασίζαμε για την τύχη μας για δεκαετίες, αποφασίσατε εσείς ότι οι εκλογές θα μας βλάψουν!!! Αν αυτό δεν είναι φασισμός τι είναι; Μπορώ εγώ να αποφασίσω ότι δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσεις να υπάρχεις εσύ;
       Ολόκληρος νομός, ή ίδια η Ρόδος, αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα με το Νοσοκομείο της που φέρει το όνομα του πατέρα του πρώην πρωθυπουργού ΓΑΠ, και το κλείνει ουσιαστικά, ο υπουργός υγείας  του ΠΑΣΟΚ που απειλεί θεούς και δαίμονες αν τολμήσουν να πειράξουν τον ΓΑΠ για τυχόν (σίγουρες) ποινικές ευθύνες του στην υπόθεση της διόγκωσης του ελλείμματος που μας έφερε το ΔΝΤ και την καταστροφή! 
Τόση δημοκρατική νοοτροπία δεν μπορώ να την αντέξω ως ΝΔκράτης Δεξιός Φαχίστας.
Υ/Γ Αν αποφασίσετε εσείς για το τι είμαι εγώ, να μου το πείτε! Έχω πάθει κρίση ταυτότητας γιατί οι του ΠΑΣΟΚ και λοιπές προοδευτικές δυνάμεις με αποκαλούν  φασίστα - δεξιό και οι της ΝΔ από Κομμουνιστή εως προδότη!!! 
Το κακό είναι ότι με όλα αυτά ξεχάσαμε πως είμαστε πρώτα από Όλα Έλληνες πατριώτες.
Μάκης Αρμενιάκος 

Συρρικνώνουν και άλλο το νοσοκομείο της Ρόδου
Συρρικνώνουν και άλλο το νοσοκομείο της Ρόδου
Χάος στο νοσοκομείου της Ρόδου.
Ο αριθμός των ασθενών που περιμένει στη λίστα των τακτικών χειρουργείων δεν έχει αποσαφηνιστεί και κυμαίνεται από 1200 έως και 1750! Σύμφωνα με τον πρόεδρο των νοσοκομειακών γιατρών Βασίλη Κινούς έγινε γνωστό ότι από τη Δευτέρα ίσως λειτουργήσει ένα από τα χειρουργεία που έκλεισαν αλλά

 για ορισμένες μόνο έκτακτες περιπτώσεις καθώς αυτή τη στιγμή σχεδιάζουν οι γιατροί του νοσοκομείου μαζί με τη νέα διοίκηση να συγχωνεύσουν τις δύο χειρουργικές κλινικές και με την ουρολογική...
Επίσης, γίνεται αγώνας δρόμου ώστε το νοσηλευτικό προσωπικό, του οποίου οι συμβάσεις έληξαν και είναι 40 στο σύνολο, να προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα έτσι ώστε να επανέλθει για λίγους μήνες ακόμη στο νοσοκομείο.
Υποτίθεται ότι με την αλλαγή του Διοικητή θα άνοιγαν τα τακτικά χειρουργεία καθώς όπως έλεγε ο υπουργός υγείας το κλείσιμο τους ήταν καθαρά ευθύνη του προηγούμενου Διοικητή.
πηγή: NewsKosmos.Com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ