Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "Η ΡΟΔΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ" ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ κ. ΠΟΚΚΙΑ ΣΕ ΘΕΣΗ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

.











                                                                                                           Ρόδος,  3 Μαρτίου 2012
  
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επιτυχής πρόβλεψη, που από καιρό είχαμε δημοσιοποιήσει, σχετικά με την πρόσληψη του γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργου Πόκκια σε θέση ειδικού συμβούλου, επιβεβαιώθηκε.
 Ο κ. Κουσουρνάς, αφού προσπάθησε ανεπιτυχώς να περάσει στον Ο.Ε.Υ. της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου και δεύτερη θέση ειδικού συμβούλου παρά την ρητή απαγόρευση της νομοθεσίας, προχώρησε στην τοποθέτηση του γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στη θέση του ειδικού συμβούλου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.
Μάλιστα, η παραπάνω πρόβλεψη που εγκαίρως δημοσιοποιήσαμε ήταν μία ακόμα

επιτυχής πρόβλεψη σε πρόσωπα που θα πετύχαιναν την τοποθέτηση τους σε θέση ειδικού συμβούλου.
Αυτή η απολύτως προβλέψιμη συμπεριφορά, έχει τις ρίζες της στο γνωστό σε όλους παρελθόν που έχει οδηγήσει την χώρα μας στο σημερινό χάλι.
Δυστυχώς, ορισμένοι δεν μπορούν όχι μόνο να απογαλακτιστούν αλλά ούτε και να διδαχθούν τίποτα από τοα φαινόμενα που μας έφεραν στο σημερινό αδιέξοδο.
Μας προκαλεί θλίψη η επικράτηση των “διαδρομιστών” και η μάταιη αναμονή καθιέρωσης κανόνων διαφάνειας. Στο όνομα όμως των χιλιάδων ανέργων που δημιουργήθηκαν από αυτές τις λογικές θα συνεχίσουμε το αυτονόητο για εμάς και ακατανόητο για αυτούς, τους νοσταλγούς και συνεχιστές του άρρωστου, ένοχου και καταδικασμένου στη συνείδηση του λαού, παρελθόντος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ