Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναβλήθηκε η δίκη του Η. Κασιδιάρη!!!!


       Δεύτερη αναβολή σε πέντε μέρες για τον κ Κασιδιάρη, έξη ημέρες πριν τις εκλογές που θα του προσφέρουν την βουλευτική ασυλία, για την άρση της οποίας θα πρέπει να αποφασίσουν οι αντιπρόσωποι του λαού στη Βουλή!
       Πόσο γελοιοποίηση μπορεί να δεχθεί ακόμα αυτό το σύστημα;
       Πόσο ακόμα η κοινοβουλευτική Δημοκρατία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι για την προσβολή της νοημοσύνης μας και την κατεδάφιση κάθε έννοιας ηθικής, δικαίου και πολιτείας.
         Με αφορμή αυτή την είδηση αναρτώ και ένα σχόλιο για την Χρυσή Αυγή. Αναφέρεται σε ένα πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής που έγραψε και βιβλίο αποκαλύπτοντας πολλά για αυτήν την οργάνωση (κάθε αναφορά σε κόμμα προσβάλει τον ήδη εντελώς απαξιωμένο θεσμό, που αποτελεί πια μηχανισμό διαφθοράς, πελατειακών σχέσεων και οικειοποίησης του κράτους!)
       Η ευθύνη όσων την ψηφίζουν δεν μπορεί να επισκιάσει τις ευθύνες αυτών που την υποθάλπουν, την χρηματοδοτούν και την μεταχειρίζονται ως όργανο εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους, τα υπόλοιπα υποτίθεται δημοκρατικά κόμματα!
Μάκης Αρμενιάκος


πηγή:olympia.gr
ΕΚΤΑΚΤΟ: Αναβλήθηκε η δίκη του Η. Κασιδιάρη

Αναβλήθηκε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη, η οποία είχε πάρει πρώτη αναβολή πριν από λίγες μέρες για σήμερα.

Η υπόθεση, η οποία επρόκειτο να εκδικαστεί στις 6 Ιουνίου στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, διακόπηκε λόγω παρέλευσης ωραρίου, και αφορά επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007, εναντίον καθηγητή του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Ο Χάρης Κουσουμβρής εντάχθηκε στη Χρυσή Αυγή σε ηλικία 17 ετών, μαζί με τον αδελφό του Σωκράτη. «Ηταν 13 Μαΐου 1990 όταν περάσαμε για πρώτη φορά το κατώφλι της οργάνωσης στην οδό Κεφαλληνίας 74 και μου πήρε 12 χρόνια να καταλάβω το λάθος μου» αναφέρει ο ίδιος. Τα μέλη τούς είχαν υποδεχθεί φιλικά, λέγοντάς τους ό,τι ήθελαν να ακούσουν, όπως λέει. Μετά και την… απαραίτητη μελέτη της βιβλιογραφίας όπως το «Ο αγών μου» του Χίτλερ και τα πονήματα του Γκέμπελς, τα δύο αδέλφια ήταν πια πλήρη μέλη της οργάνωσης.
Σιγά σιγά ανέβαινε στην ιεραρχία. «Ο ”αρχηγός” ήταν το υπέρτατο ον για εμάς. Ο λόγος του, διαταγή. Αυτό απαιτούσε και από εμάς. Τυφλή υποταγή. Αν κάποιος τον αμφισβητούσε, αναλαμβάναμε εμείς, τα πρωτοπαλίκαρά του, να τον συνετίσουμε με κάθε είδους εκφοβισμό. Δυστυχώς, έχω αναγκαστεί να χειροδικήσω εναντίον φίλων μου επειδή αμφισβήτησαν τα λεγόμενά του» δηλώνει ο Χ. Κουσουμβρής.
Στο βιβλίο, ο συγγραφέας παραδέχεται ότι ήταν απολύτως πειθαρχημένος στις «ορέξεις» του «αρχηγού», όπως γράφει, και απολύτως εμποτισμένος με το μίσος κατά των αριστεριστών και των μεταναστών. Ο ίδιος είχε συμμετάσχει σε καβγάδες με τους «άλλους» και μάλιστα είχε υποστεί τις συνέπειες. Σαράντα πέντε ράμματα του έκαναν μια φορά, όταν 15 άγνωστοι του επιτέθηκαν με λοστούς στον σταθμό της «Βικτώριας», όπως αναφέρει…
Καθώς ανεβαίνει στην ιεραρχία της οργάνωσης -έγινε ταμίας κάποια στιγμή-, αντιλαμβάνεται ότι ο «αρχηγός» δεν θα ανεχθεί κανέναν ανταγωνιστή – έτσι δικαιολογεί και την εμπλοκή του Περίανδρου στον ξυλοδαρμό του Δημήτρη Κουσουρή το 1998 στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, αλλά και τα «καρφώματα» που υπέστη από μέλη της Χρυσής Αυγής. Αυτό, σε συνδυασμό με την ιδεολογία της οργάνωσης που είχε ξεφύγει από τον εθνικοσοσιαλισμό, έκανε τον Κουσουμβρή να αποχωρήσει.
Σε σχέση με τη χρηματοδότηση της οργάνωσης, ο συγγραφέας αναφέρει: «Ως ταμίας της ”Χρυσής Αυγής”, είχα τη δυνατότητα να γνωρίζω ότι στο ταμείο δεν είχαμε ποτέ περισσότερα από 300-400 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά δεν συντηρείται οργάνωση. Ποιος την ενίσχυε, δεν μπορώ να πω με σιγουριά. Ξέρω όμως ότι το προεκλογικό μας υλικό για τις ευρωεκλογές είχε έρθει με δελτίο αποστολής από τα γραφεία μεγάλου κόμματος…».
Στο βιβλίο σημειώνεται: «Απ’ ό,τι εμμέσως μας έδωσε να καταλάβουμε ο ίδιος ο διαβόητος ”αρχηγός” της Χρυσής Αυγής, ”αρπαχτές” γινόντουσαν από όλους τους κομματικούς χώρους καταπώς συνέφερε τα δύο μεγάλα κόμματα». Οπως λέει, ήταν μάρτυρας όταν ο ίδιος ο «αρχηγός» τον είχε στείλει με άλλους να συνοδεύσουν σε εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ πολιτικό πρόσωπο που τον είχε καλέσει βουλευτής της ΝΔ.
Αποκαλυπτικός είναι ο Χ. Κουσουμβρής και σε σχέση με τις επαφές που είχε η Χρυσή Αυγή με άλλες ευρωπαϊκές ακροδεξιές οργανώσεις. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, «έρχονταν από Νότια Αφρική, Γερμανία, Ιταλία και αλλού στελέχη από ναζιστικές, ακροδεξιές, ρατσιστικές οργανώσεις για να ανταλλάξουμε απόψεις.
Στην αρχή, και κυρίως τους Γερμανούς, τους αντιμετωπίζαμε με δέος… Οσο όμως τους ζούσα τόσο τους σιχαινόμουν. Ξυπνούσαν το μεσημέρι, κατέβαζαν ένα μπουκάλι ούζο μονορούφι, άκουγαν σκληρή μουσική και μέσα στο μεθύσι πετούσαν και ρατσιστικές βρισιές».
Κατηγορώ
«Συμπλέουν με το σύστημα» 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά το πολιτικό μας σύστημα την θέλει την χρυσή αυγή γιατί προφανώς το εξυπηρετεί. Την ώρα που υπογράφονται διάφορα νομοσχέδια που θα μας δέσουν χεροπόδαρα εμείς ασχολούμαστε με το χαστούκι του Κασιδιάρη....Δεν διαπιστώνετε και σεις πως τ αξίζουν τα 'λεφτά τους'; Τους χρησιμοποιούν για να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και τα καταφέρνουν μια χαρά. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ