Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012

Μαρούλης Μιχάλης. Καταγγελίες για τα χρήματα συντάξεων ψυχικά ασθενών, ΕΔΕ, απειλές και δυσμενείς μετακινήσεις στο ΚΘ-ΚΥ Λέρου.


       Για συγκάλυψη  σε ΕΔΕ απώλειας χρηματικού ποσού από συντάξεις ψυχικά ασθενών, απειλών για παρέμβαση αναπληρωτή υπουργού και δυσμενή μετακίνηση εναντίον του καταγγέλλει ο Μαρούλης Μιχάλης εκπρόσωπος τον εργαζομένων, μέλος του ΔΣ του ΚΘ-ΚΥ Λέρου.
Μάκης Αρμενιάκος





5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ!!!!

Στραβόξυλο είπε...

Εδώ τους κλέβουν την μπουκιά από το στόμα, στις συντάξεις θα κωλόσουν; Τώρα πήρατε είδηση ότι με τις συντάξεις και τα επιδόματα των ασθενών έχουν ντυθεί και χαρτζηληκωθεί παιδιά και εγγόνια και έχουν στολιστεί με κουρτίνες και παπλώματα σπίτια και σπίτια.. Που ήσασταν τότε που έκλεψαν 380 κιλά κρέας και δεν άνοιξε ρουθούνι; Γιατί επιτρέψατε στους καλοθελητές να βάζουν στο ίδιο τσουβάλι και τους καλούς υπαλήλους; [γιατί υπάρχουν και αυτοί]

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΕ,ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΕ,ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ

Σταυρούλα είπε...

Γιατί ο κ. Μαρούλης ενώ είχε τα στοιχεία από το καλοκαίρι άργησε τ'οσο πολύ να κάνει την καταγγελία; μήπως επειδή ήταν βολεμένος; το θυμήθηκε όταν του ζητήθηκε να δουλέψει και όχι να κοπροσκυλιάζει όπως έκανε όλα αυτά τα χρόνια.

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ