Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Οι αποχωρήσαντες δεν επηρεάζουν τους ΑΝ.ΕΛ….οι δημοσκόποι κρύβουν την άνοδο των ΑΝ.ΕΛ



       Πρώτα σχεδιάζεις την επίθεση στον αντίπαλο. Μετά την επικοινωνιακή καταιγίδα για να φουσκώσεις πολλαπλασιαστικά το πραγματικό πλήγμα, και κατόπιν παραγγέλλεις τη δημοσκόπηση που θα αποτυπώνει τα επιθυμητά αποτελέσματα με τρόπο που θα λειτουργήσει έτσι ώστε στην επόμενη δημοσκόπηση το αποτέλεσμα να είναι ακόμα καλύτερο για σένα και πολύ χειρότερο για αυτόν που δέχθηκε την επίθεση!
       Όμως και το πείραγμα στις δημοσκοπήσεις έχει τα όριά του! Έτσι λοιπόν ΔΕΝ μπορούν να εμφανίσουν τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να διαλύονται αλλά τουλάχιστον αποκρύβουν την άνοδο τους και αφήνουν να το υποθέσουμε εμείς!!
       Τώρα για το 7% του ΠΑΣΟΚ τι να πεις; Δεν θα τα βάλω με τους έλληνες ψηφοφόρους αφού δεν φταίνε αυτοί!!! Αλλά το μπόνους που τους δίνουν οι δημοσκόποι. Έχει πολύ πλάκα αλλά θα το αποδώσω στην πειθώ του Βαγγέλης για την ευαισθησία του στην τήρηση του Συντάγματος και την προστασία της Δημοκρατίας από την Χρυσή Αυγή αχαχαχαχα, και την ανάγκη της στήριξης των αδυνάτων για την κοινωνική συνοχή αχαχαχαχα.
       Επίσης τα ποσοστά του Κουβέλη με επιδότηση δείχνουν πως το πείραμα της συνετής αριστεράς κινδυνεύει να ματαιωθεί, αφού τα μαμουδάκια (πειραματόζωα) ξέφυγαν της χειρουργικής τραπέζης και τρέχουν με τα σωληνάκια και τις σύριγγες στους δρόμους αχαχαχαχα!
       Ξέρετε το συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πέφτει με το χαμηλό βαρομετρικό των φόρων και των απολύσεων των δημοσίων υπαλλήλων και αναμένονται σοβαρές εκπλήξεις.
Μάκης Αρμενιάκος
πηγή:olympia.gr
Οι αποχωρήσαντες δεν επηρεάζουν τους ΑΝ.ΕΛ….οι δημοσκόποι κρύβουν την άνοδο των ΑΝ.ΕΛ

Αφού το είπαν η κ. Τάνια Μακρή και ο κ. Θωμάς Γεράκης της έτσι θα είναι…παράλληλα όμως κρύβουν οι δημοσκόποι την άνοδο των ΑΝ.ΕΛ…
“Η αναταραχή δεν επηρέασε την εκλογική τους επιρροή..Δεν επηρεάζουν οι αποχωρήσεις… τους ΑΝ.ΕΛ..”
Σταθερό και ανεπηρέαστο είναι το ποσοστό των Αν.ΕΛ μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις στελεχών, αυτό δείχνει η χθεσινή δημοσκόπηση της Marc
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ