Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

       Είναι φοβερό! Για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της δημοσιογραφικής απάτης και το απόλυτα ελεγχόμενο περιβάλλον που εξασφαλίζουν στους πολιτικούς, προκειμένου μέσα από τα ΜΜΕ να περάσουν εκ του ασφαλούς την προπαγάνδα σε κάθε σπίτι, σε κάθε αυτί και σε κάθε οφθαλμό!
       Όποτε παρεισφρήσει στο δημόσιο διάλογο μια ανεξάρτητη, μη ελεγχόμενη φωνή που ρωτά τα αυτονόητα ή καταγγέλλει τα προφανή, πανικός! Χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους, κομπιάζουν, κάνουν σαρδάμ και στο τέλος απαντούν σε κάτι άσχετο! Αν όμως αυτή η φωνή επανέλθει με απάντηση και νέο ερώτημα, απλά ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ! Δεν έχουν λόγια…..
       Δείτε πως απαντάει ο μάλλον εκ των διοργανωτών εκπρόσωπος στην εκπρόσωπο του realdemocracy Βερολίνου για τις ευθύνες του κ Σημίτη που καλείται να πληρώσει ο Ελληνικός λαός. Και ο Ελληνικός λαός έχει ευθύνες γιατί στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας το 80% ήταν υπέρ των ορθόδοξων Σέρβων !!!!! Δείτε ακόμα πως απαντάει ο Σημίτης για το μπλοκ της δραχμής και τι είπε η εκπρόσωπο του realdemocracy Βερολίνου που αρνήθηκε πλέον να απαντήσει ο κ Σημίτης
Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:attikanea
ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

Σχόλιο attikanea: Τολμάει να μιλάει ακόμα το πολιτικό κάθαρμα... εβραιόψυχος προδότης...

Καμαρώστε τον πρώην πρωθυπουργό μας, τον άνθρωπο που του εμπιστευτήκαμε το καράβι και το έριξε στα βράχια, που έχει το θράσος να εμφανίζεται σε φόρουμ και να λέει και να δίνει μαθήματα ναυσιπλοΐας, και να λέει τη γνώμη του, για το τι πρέπει να κάνουμε εμείς, η Ευρώπη και η ανθρωπότητα, όταν η εκπρόσωπος του realdemocracy Βερολίνου, τον επαναφέρει σε τάξη:
Δείτε το βίντεο...




Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ