Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Πάει για θάψιμο επειδή είναι μέσα, όλοι οι …μεγάλοι ..αρχηγοί.0


       Από όσο γνωρίζω, πρώτοι και καλύτεροι ως τώρα οι αριστεροί καθιέρωσαν το «σύντροφος» για τα μέλη και τους ομοϊδεάτες. Το αδελφός όμως είναι κύρια Χριστιανικό αφού αν δεν κάνω λάθος, με τον ερχομό του Χριστού στην γη καθιερώθηκε από τον ίδιο τον Ιησού, ως ΥΙΟΣ ΘΕΟΥ ο ίδιος, αλλά και ως Πατέρας όλων μας ο Θεός, είμαστε εν Χριστό αδελφοί όλοι.
       Όμως δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο της θρησκείας μας. Το αδελφός χρησιμοποιείται και από τους μασόνους! Και μπορεί στην πραγματική ζωή τα αδέλφια μεταξύ τους (μακριά από εμάς) να σκοτώνονται, στις στοές όμως δίνουν όρκους υποστήριξης και υπακοής εφόρου ζωής.
       Φαντάζεστε πόσο δίκαιος μπορεί να είναι ένας μασόνος δικαστής εάν δικάζει ένα μασόνο κατηγορούμενο;
       Ε! μπορείτε να φανταστείτε ένα μασόνο πρωθυπουργό να ξεσκεπάζει τις κομπίνες και τα αδικήματα του προηγούμενου μασόνου πρωθυπουργού;
       Εξάλλου δεν είναι μόνο οι όρκοι που δεσμεύουν τα μέλη της στοάς για υπακοή και αλληλοϋποστήριξη αλλά κατά κανόνα και τα άπλυτα που ο καθένας κουβαλάει προκειμένου να ανέβει ιεραρχικά. Όσο περισσότερο ανεβαίνεις τόσο περισσότερο σε κομπίνες και απάτες συμμετέχεις για να είσαι όλο και περισσότερο δέσμιος και ελέγξιμος και άρα κατάλληλος για την εξουσία είσαι!
       Και βέβαια ανοίγουν οι δρόμοι μπροστά σου, σε λιβανίζουν τα ΜΜΕ τους, σε προσεγγίζουν και σε υποστηρίζουν οι επιχειρηματίες, σε δέχονται οι παράγοντες των άλλων χωρών και της Ευρώπης (μασόνοι και αυτοί) σε καλούν στις λέσχες τους και αν κριθεί απαραίτητο σε βραβεύουν κιόλας!
        Έτσι καλύπτει ο επόμενος τον προηγούμενο, έτσι απονέμεται η δικαιοσύνη και έτσι εξελίσσεται το πολιτικό σκηνικό! Ανεβοκατεβαίνουν κόμματα και πολιτικοί αλλά η πορεία ΔΕΝ αλλάζει. Σιγά μην περίμεναν από την ψήφο μας να καθορίζονται τα συμφέροντά τους!
        Α! επειδή υπάρχουν και αντιδραστικοί, μας βάλανε εκτός από τα κόμματα εξουσίας και κάποια μικρότερα αντιδραστικά να τους μαντρώσουν και αυτούς με απόλυτα ελεγχόμενες ηγεσίες, για να μην αποτελέσουν κίνδυνο! That’s all που λέμε και στην Ελληνική!
        Τώρα αν βρεθούν και κάποιοι που κατάλαβαν και την έκαναν γιατί σιχάθηκαν, που δεν τους κρατούν γιατί ΔΕΝ έκλεψαν και δεν έγλυψαν το μέλι, τους βγάζουν γραφικούς και γελοίους κτλ κτλ κτλ
        Καλά το πάει ο Σαμαράς, όπως ακριβώς του λένε, αλλά αυτοί που τον ακολουθούν σαν τα πιστά σκυλιά ρε παιδί ντιπ δεν καταλαβαίνουν; Γιατί έρχονται σε σύγκρουση με αυτά που έλεγαν και πίστευαν και με τον κόσμο που τους ψήφισε; Γιατί διακινδυνεύουν τα γιαούρτια και οι μούντζες να γίνουνε σφαλιάρες και κλοτσιές; Δεν το βλέπουν αυτό που έρχεται; Δεν το νιώθουν;
Υ/Γ Για να μπεις σε στοά πρέπει να πιστεύεις κάπου απαραίτητα. Σε ανώτερους βαθμούς και προκειμένου να ετοιμαστείς για εξουσία, περνάς από δοκιμασίες στις διάφορες τελετές. Μια από αυτές είναι να αφοδεύσεις στα σύμβολα της πατρίδας σου και της θρησκείας σου!!! Τόσο πατριώτες και Χριστιανοί είναι αυτοί που μας κυβερνούν!

Μάκης Αρμενιάκος 

πηγή:attikanea
Πάει για θάψιμο επειδή είναι μέσα, όλοι οι …μεγάλοι ..αρχηγοί.


Η δικογραφία για την λίστα Λαγκάρντ παραμένει, και αυτή, στα συρτάρια της νομοθετικής υπηρεσίας της Βουλής, και δεν δίδονται αντίγραφά της ούτε στους βουλευτές ούτε στα κόμματα, διότι θα γεμίσουν..ελικόπτερα από πρωτοκλασάτους κλεφταράδες.Άπαντες οι μεγαλο..αρχηγοί νυν και πρώην και τα κολόσογα τους είναι μέσα σε αυτή. 
Κατά ...πλειοψηφία λοιπόν απορρίφθηκε από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, το αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης για τη «λίστα Λαγκάρντ». Συγκεκριμένα η 


πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προέβλεπε να συνεχίσει η Επιτροπή την έρευνα για το τι ακριβώς έγινε με το επίμαχο «στικάκι».
Η υπόθεση για τη «λίστα Λαγκάρντ», με τα ονόματα Ελλήνων καταθετών σε τράπεζες της Ελβετίας, παραπέμπεται στην Επιτροπή Ελέγχου του «Πόθεν Έσχες», η οποία θα εξετάσει εάν στη λίστα υπάρχουν ονόματα πολιτικών.
Υπέρ της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ τάχθηκαν ΚΚΕ και Ανεξάρτητοι Έλληνες, ενώ την πρόταση καταψήφισαν οι βουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Αριστεράς καθώς και η Χρυσή Αυγή.
Σημειώνεται ότι η εισήγηση του βουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη ήταν η έρευνα της υπόθεσης να γίνει παράλληλα από την Επιτροπή Πόθεν Έσχες και από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ