Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Καμμένος σε Παπακωνσταντίνου: " Τώρα θα γίνεις βαρύμαγκας" (video)


       Κατά ένα περίεργο τρόπο όταν το ίδιο πράγμα το καταγγέλλει ο Καμμένος γίνεται γραφικός! ενώ οποιοσδήποτε άλλος (πχ ΣΥΡΙΖΑ) τυγχάνει, έστω και οργισμένης, σοβαρής απάντησης!
       Επίσης ο Καμμένος έχει καταγγείλει με στοιχεία πολλά περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον καταντώντας πολύ πολύ γραφικός! Όποτε όμως κάποιες από τις καταγγελίες του επαληθεύονται πλήρως, στήνονται ατελείωτες εκπομπές επί εκπομπών χωρίς τον Καμμένο, για να συζητηθούν εκτενώς και εκεί αναφέρονται ΌΛΟΙ όσοι πιθανώς έχουν ψελλίσει κάτι, έστω πολύ πρόσφατα, έστω χωρίς στοιχεία, και πιστώνονται ότι με πολύ κόπο προσπαθούν να τους κόψει το μνημονιακό μπλοκ – κυβέρνηση!
       Αυτή η δημοσιογραφική παρωδία με τους 4 καλεσμένους, τους 3 της συγκυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ που σε κάθε ερώτηση ακούγεται η κυβερνητική μνημονιακή προπαγάνδα επί 3 και η (ασαφής) αντιμνημονιακή άποψη του ΣΥΡΙΖΑ, τείνει να γενικευτεί οδηγώντας τους ελάχιστους σκεπτόμενους σε νευρική κρίση, και τους ηλίθιους σε βαθύτερη ύπνωση όπως βολεύει τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ και τα παπαγαλάκια τους (δημοσιογράφους).
       Σήμερα ΌΛΟΙ είναι Καμμένοι! Σήμερα ανακάλυψαν όλοι ότι ο Καμμένος πρώτος φώναζε!
       Σήμερα εμείς οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (και πολλοί άλλοι) παίρνουμε δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα και να προσμένουμε πότε θα έρθει η ώρα του στοχαστή και της οικογένειας του, του Βενιζέλου του πολιτικού της χρονιάς και καταλληλότερου πρωθυπουργού και των λοιπών λαμογιών  που ευθύνονται για το Έγκλημα «Ελληνική κρίση» και μνημονίων.
       Σήμερα όμως έγινε και κάτι άλλο! Φάνηκαν (ξανά) πόσο γελοίοι και γραφικοί είναι όσοι κατηγορούσαν τον Πάνο Καμμένο και πόσο άνανδροι είναι αφού δεν είχαν το θάρρος όχι να του ζητήσουν συγνώμη αλλά ούτε καν να αναφέρουν το όνομά του στην υπόθεση!
       Γιατί συγνώμη θα ζητούν, όχι από θάρρος αλλά από φόβο μετά τα δικαστήρια, μόνο όσοι καταδικάζονται για τις συκοφαντίες εις βάρος του, όπως ο Αιμίλιος πρόσφατα!
       Είναι τιμή μου να με αποκαλούν γελοίο και γραφικό τα παπαγαλάκια και οι ηλίθιοι!!!
Δείτε το video

Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:enikos.gr

Καμμένος σε Παπακωνσταντίνου: " Τώρα θα γίνεις βαρύμαγκας"







Σφροδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook.
Διαβάστε τι έγραψε:

Αυτό είναι το βίντεο που πόσταρε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ