Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μήνυση Χρυσής Αυγής κατά Γ.Στουρνάρα!

       Είχα πάρα πολύ καιρό να αναρτήσω θέμα ή δελτίο τύπου της Χρυσής Αυγής (λαμβάνω καθημερινά τουλάχιστον 5-6!) αλλά η σχιζοφρένεια που πλήττει το πολιτικό σύστημα της χώρας δεν θα μπορούσε να περάσει έτσι!
       Οι φασίστες των χαρατσιών της ΔΕΗ κατηγορούν την Χρυσή Αυγή ως επικίνδυνη για τη Δημοκρατία, ενώ η Χρυσή Αυγή μηνύει τον υπουργό της ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ που παραβιάζει κατάφορα το σύνταγμα αγνοώντας την ανεξάρτητη δικαιοσύνη!
       Για τον Βενιζέλο (μπλιάχ) δεν χρειάζεται να αναφέρω τίποτα, αλλά για τον αψήφιστο (για τα μάτια) τσιράκι των τραπεζών, στέλεχος του Σημίτη και Υπουργό του καταλληλότερου, του πατριώτη και ειλικρινούς πατέρα της ΠΟΛΑΝ Σαμαρά Στουρνάρα δεν μπορείς να μην αγανακτήσεις!
       Μπάρμπα Κουβέλη της συνετής μερκελικής Αριστεράς για το επίδομα γάμου τάχα μου κόπτεσαι, για τα αίσχη της αντισυνταγματικής συμπεριφοράς της συγκυβέρνησης δεν σε νοιάζει; Ως Δικηγόρο εννοώ, γιατί ως ιδεολόγος πολιτικός ξέρω πολύ καλά που μας έχεις γράψει! Εκεί που σε έχουμε γραμμένο ΟΛΟΙ όσοι δεν έχουν πέσει σε διανοητική αφασία.
       Ο φασίστας – του φασίστα- τον Χιτλερικό – ω χούντα
       Η ανεξάρτητη δικαιοσύνη θα δικάσει το Στουρνάρα που την αγνοεί;)
Υ/Γ προχθές πέρασε με προεδρικό διάταγμα παγκόσμιας πρωτοτυπίας η απαλλαγή ποινικών ευθυνών για τα ΔΣ τραπεζών και ταμείων για την επαναγορά χρέους!!!!
Τόση νομιμότητα πια για Έλληνας τη σιχάθηκα! Κοίτα που καταντήσαμε Ευρωπαίοι!

Μάκης Αρμενιάκος

πηγή:defencenet.gr


Μήνυση κατά του υπουργού Οικονομικών, Γ. Στουρνάρα, κατέθεσε την Τρίτη η Χρυσή Αυγή, μετά με την παρέμβαση του προς την ΔΕΗ για να συνεχιστεί η είσπραξη του Ειδικού Τέλους Ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, παρά την πρόσφατη δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη αυτή την πρακτική.
Η έκνομη παρέμβαση Στουρνάρα για την είσπραξη του Ειδικού Τέλους Ακινήτων φανερώνει την πρόθεση της συγκυβέρνησης να καταλύσει το ελληνικό κράτος και να το μετατρέψει σε προτεκτοράτο των τοκογλύφων. 

Η Χρυσή Αυγή, με αίσθημα εθνικής ευθύνης και πίστη στο θεσμό της Δικαιοσύνης, καταθέτει μήνυση κατά του υπουργού Οικονομικών για παρότρυνση σε διάπραξη αδικήματος (Άρθρο 186 Π.Κ.). 

Όσοι καταδίκασαν τον ελληνικό λαό στην ανέχεια να δεχθούν επιτέλους και τις ποινικές ευθύνες των πράξεών τους" τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η αποφυγή ύβρεων και αισχρολογίας είναι ο μόνος περιορισμός για την δημοσίευση των σχολίων σας.
Δεν λογοκρίνονται οποιαδήποτε σχόλια για τις απόψεις σας, τις ιδέες σας ή η γνώμη σας.
Μπορείτε να γράψετε ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ